-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Webmasterlar için sitelerini rahatça satabilecekleri ve tanıtımını yapabilecekleri bir alım satım platformu oluşturmak istiyorum.
Bir kaç alan oluşturduk
Sitenin Açılış Yılı:
Pagerank:
Hosting Dahil mi:
Adsense Reklam Gösterebiliyor mu:
Başka neler koymamızı önerirsiniz ve gibi geliştirmeler yapmalıyız.
Sitemiz
sahibindendi.com
Webmasterların daha güvenli bir şekilde site satıp almasını hedefliyoruz. Çok güvensizlik ortamı oluştu bende yaşadım
Son Haberler www.haberdetaylari.com
o1No1
Gayrimenkulcü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Gayrimenkul Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
eğer amacınız webmasterlere yönelik bir satış sitesi yapmaksa bence sahibindendi isimli bir site çok kalitesiz bir görüntü verir. domain zaten herkes tarafından doğal olarak çakma olarak algılanacak ki öyle zaten. özgün birşey yapmak istiyorsanız eğer önce özgün bir domain bulmalısınız.
wild
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşında dediği gibi domain oldukça kötü bir seçim olmuş. Web sitelerinin güven ortamında satılabilceği bir ortam yaratmak istiyorsanız önce kendinizin satıcıya güven sağlaması gerekmekde. Bunu sağlamak için öncelikle sitedeki gereksiz ilanların temizlenmesi daha şık ve işe uygun bir domain ve görselliğin ön planda olduğu bir sisteme geçiş yapmanız gerekmekde bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hit almaya başlayınca sahibinden ile sıkıntı yaşayabilirsiniz, elinizden domaini alma durumlarıda olabilir. Bunlarıda göz önünde bulundurabilirsiniz.
---