lostyazilim
tr.link

Sitem hakkında eleştirilerinizi bekliyorum

15 Mesajlar 1.967 Okunma
acebozum
tr.link

crookersss crookersss </codenart> Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek WM
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 569
  • Beğeniler 212 / 177
  • Ticaret 1, (%100)
Kardeşim öncelikle başarılar dilerim. Bahsettiğin değerler yeni bir site için tamamen yanıltıcı olabilir aksine kalıcı da olabilir. O nedenle sitenin gidişatını, günlük verilerini vs. Google Analytics ile takip etmeni öneririm. İnsanlar hangi Anahtar kelimeler ile siteni buluyor, sitende ne kadar süre geçiriyor, gelenler organik mi, sosyal ağlardan mı yoksa yönlendirilmiş trafik mi? Webmaster Tools üzerinde anahtar kelime yoğunluğu ne durumda, anahtar kelimelerin tıklanma ve görüntülenme verileri ne durumda? Bu veriler ışığında kendi kendine yol göstermeli ve doğru anahtar kelimeleri bulmalısın. Sadece Alexa ile hiç bir şey olduğunu görmedim, olacağına da inanmıyorum. Bu tabiki sadece benim şahsi fikrim. Çok önemli olduğunu iddia edenler de mutlaka olacaktır.

Tüm bunların dışında tasarım konusunda söyleyeceklerim can sıkabilir şimdiden özür dilerim. Açıkça konuşmamızı istemişsin. İnan yaptığım sitelere seo amaçlı kurduğum paravan siteler dahi bundan daha toplu duruyor. Bunu beceriksizsin manasında söylemiyorum lütfen yanlış anlama. Sadece özensiz ve sadece Google'da aranıp bulunabilmek için yapılmış sıradan basit bir site olarak gözüküyor. Şahsen Google'da bir sonuçtan denk gelip girersem belki girerim ama tekrar ziyaret etmem gereken siteler arasında da tutmam. Bu tamamen görüntünün yarattığı algı benim üzerimde.

Burada çok sade güzel olmuş diyen arkadaşlar var zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben bunu düşmanıma söylemem. Sana iyilik değil kötülüktür bu. Sitenin renklerini, logosunu, yazı tipini, boyutunu kısacası görselliğini neredeyse yapmış kadar tekrar gözden geçirmelisin. Daha modern, material ya da flat bir görünümle okumaya ve kullanıcıyı tekrar ziyaret etmeye teşvik edecek renkler ve içerikler ile zenginleştirmelisin. Ki şuan aklıma gelmeyen ve mutlaka olması gereken bir çok eksiğin olduğunu az çok görebiliyorum.

Lütfen bu söylediklerimi aşağılama ya da hevesini kırmak olarak algılama, aksine daha iyisini yapabilmek için heveslen ve daha iyisi için uğraş. Benim naçizane tavsiyelerim bu şekilde. Yolun açık olsun kardeşim.

elektronikssl
webimgo

Nesco Nesco Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 672
  • Beğeniler 23 / 143
  • Ticaret 9, (%100)
crookersss yorumunuz için çok teşekkür ederim benim asıl istediğim yorumlar sizin yorumunuz gibi beni ileri götürecek yorumlar zaten. Yorumlarınızı dikkate alacağım. Elimden geldiğince düzenleme yapacağım.

Siteyi böyle kurmamın sebebi ise site webmasterlara yönelik bir site olduğu için göz boyamadan ziyade direk olarak sonuca götürmek için bu tarz olmasıydı. Fakat webmasterlar için bile bir görsellik gerekiyor sanırım çünkü en çok bu konu hakkında uyarı aldım. Dediklerinizi sonuna kadar dikkate alacam tasarımını sıfırdan yapacağım. Tekrar teşekkür ederim yorumunuz için.
crookersss

kişi bu mesajı beğendi.

Meta16 Meta16 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ram Ustası
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Ü**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 3 / 27
  • Ticaret 6, (%67)
Tema sade ve hoş.Biraz daha caf caf yapılabilir.Fazla sadelikte tutmuyor görsellik önemli.Kullanıcı gözüyle bakmalısın siteye.Ben bu siteye girsem konular ilgimi çeker mi diye düşünmelisin bence.Oldukça özgün olarak istikrarlı devam edersen sonuç elbet alacaksın.Başarılar dilerim :)

Nesco Nesco Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 672
  • Beğeniler 23 / 143
  • Ticaret 9, (%100)
Meta16 Yorumunuz için teşekkür ederim. Tema ve görsellik ile biraz oynayacağım bayramdan sonra aldığım eleştiriler hep bu konuda. Biraz daha görsellik katacağım. Tekrar teşekkür ederim.

wmaraci
wmaraci

kahraman56 kahraman56 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Mimarlık
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Bu kadar kısa zaman içerisinde ilerlemesi bir site için mükemmel birşey başarılar

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al