lostyazilim
tr.link

Sitem İçin Tavsiyelerinizi Bekliyorum

5 Mesajlar 761 Okunma
acebozum
tr.link

selimcayir selimcayir bilgirehberi.net Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Vatman
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 13, (%100)
Arkadaşlar hepinizin yorumunu dikkate alacağımın garantisini verebilirim. Bir yaşını aşmış Bilgi Bloğum var. bilgirehberi.net adresim. Siteyi ilk açtığımda Teknoloji, Oyun, Bilgisayar gibi kategoriler mevcuttu. Zaman geçtikçe Sinema, Kimdir, Sağlık gibi kategorileri de ekledim. En başta, alan adı sebebiyle, çok geniş bir kitleye hitap etmesi gerekiyor, bunun farkındayım. Yani kategorileri ve içeriğindeki yazıları arttırmalıyım. Bunun yanı sıra sizin önerileriniz nelerdir?
Bir de DMOZ için hangi kategoriyi seçmeliyim, bir türlü sitemin hangi kategoriye dahil olabileceğini çözemedim :confused:

wmaraci
reklam

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Selamlar, siteniz gayet hoş, güzel. Fakat slatta pokemon go konusunu yardırmışsınız tabir-i caizse. Böyle olunca sitenin genel kapsamından çıkıyorsunuz doğal olarak. Buna dikkat etmenizi öneririm.

McCOY35 McCOY35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Satış Destek
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 3, (%100)
Konu çeşitliliği açısından hemen hemen her konuya değinmen güzel olmuş. Fakat bende BakalimBilelim e katılıyorum. Arka arkaya Pokemon konusu biraz olayı değiştirmiş. en azından araya bir iki farklı yazı alıp yeniden devam edebilirdin.
Başarılarının devamını dilerim.

mccoy35.com

selimcayir selimcayir bilgirehberi.net Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Vatman
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 13, (%100)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

Selamlar, siteniz gayet hoş, güzel. Fakat slatta pokemon go konusunu yardırmışsınız tabir-i caizse. Böyle olunca sitenin genel kapsamından çıkıyorsunuz doğal olarak. Buna dikkat etmenizi öneririm.

McCOY35 adlı üyeden alıntı

Konu çeşitliliği açısından hemen hemen her konuya değinmen güzel olmuş. Fakat bende BakalimBilelim e katılıyorum. Arka arkaya Pokemon konusu biraz olayı değiştirmiş. en azından araya bir iki farklı yazı alıp yeniden devam edebilirdin.
Başarılarının devamını dilerim.

Yorumlarınızı dikkate alarak, slider değiştirdim. Fikriniz için teşekkürler. Pokemondan gelen hitler gözümü döndürdü sanırım :/

wmaraci
wmaraci

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
selimcayir

Elbette ki hit dediğimiz olay sitenin meyvesidir lakin sadece pokemoncu hitlerini saygı gösteriyormuş gibi bir hal alırsa site, diğer ziyaretçiler uğramaz bir daha asla... Nettir bu...
selimcayir

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al