-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Evet arkadaşlar hepinizin fikirlerine ihtiyacım var yazılarım nasıl, reklam yerleşimleri nasıl, yazılarda nelere dikkat etmeliyim, sitede neleri geliştirmeliyim, tema nasıl bunlarla ilgili veya benim sayamadığım tüm fikirlerinize ihtiyacım var
Site adresi
1 kişi bu mesajı beğendi.
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşa katılıyorum logo ile çalışmalar yaparak daha iyi bi görünüm kazanabilirsiniz. Birde hakkımızda gibi sayfalar eklerseniz daha profesyonel görünebilirsiniz (ben böyle düşünüyorum) Bunun dışında çok faydalı bir site olduğunu düşünüyorum. Elinize sağlık, kolay geslin
https://www.oneriajandam.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Cemedo doaldigital Engin1709 Teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz için logoyu küçültmeyi denedim beceremedim ama halledicem başka tavsiyesi olan var mı mesela makaleler bu şekilde iyi mi değiştirmelimiyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Cemedo aslında orda reklam linkleride var
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Doğrudur bende adblock olduğu için gösterilmiyor ancak yinede biraz fazla boşluk mevcut o kısımda. Yazı içlerinde yine alt üst satırlar arasında fazla boşluk bırakmışsınız çok kopuk görünüyorlar. Sitenizde ben genel olarak boşluk konusunda sıkıntı gördüm. Sanırım boşluk konusunda ya benim ya da sizin takıntınız var :)
Onun haricinde temanız gözü yormayan, karmaşık olmayan temiz sade bir tema. Reklam yerleşimine gelince, temanın en üstteki boşluk var dediğim kısımdaki reklam gereksiz onu kaldırabilirsiniz kimse tıklamaz (tabi eğer boşluk sorununu çözebilirseniz yoksa ellemeyin kalsın, ben anlamıyorum yoksa yardımcı olurdum). Yazı içlerinin ilk paragrafında bir adet reklam eklemişsiniz o güzel (onu metin reklam olarak değiştirebilirsiniz) birde yazının son paragrafına yani yazı bitimine bir tane ekleyin tamamdır. Sidebardaki güzel sorun yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Cemedo hocam sizde sorun yok bende sorun dediğiniz gibi ben ayarlayamadım üst tarafı normalde orada o kadar boşluk yoktur
1 kişi bu mesajı beğendi.
ok35
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başlık altına yer alan reklam fazla uzun taşmış, esnek reklam birimi kullanıp oraya uyarlamanız lazım.