lostyazilim
tr.link

Sitemi inceleyip bana bir kaç tavsiye verebilir misiniz?

17 Mesajlar 2.507 Okunma
lstbozum
tr.link

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)

Çağatay adlı üyeden alıntı

Haklısınız hocam arkadaş 20 liraya almıştı hostu zaten yavaş olması normal. Sizin önerdiğiniz sitede de fiyatlar uygun oraya geçerim teşekkürler.

Fiyattan ziyade destek konusunda oldukça uzmandırlar.

Hayırlısı olsun.

wmaraci
reklam

Stero0 Stero0 Sadness Prisoner Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 534
  • Beğeniler 99 / 118
  • Ticaret 3, (%100)
Şevkinizi kırmak gibi olmasın bu şekilde biyerlere geleceğinizi düşünmüyorum. Karşınızda çok güçlü sürekli içerik giren rakipler var ve siz bir veya iki günde bir içerik girerek ne yazık ki az çok para kazanacak kadar biyere gelemezsiniz.

3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI

cagatayg cagatayg İyi Hitler... Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 53 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

Stero0 adlı üyeden alıntı

Şevkinizi kırmak gibi olmasın bu şekilde biyerlere geleceğinizi düşünmüyorum. Karşınızda çok güçlü sürekli içerik giren rakipler var ve siz bir veya iki günde bir içerik girerek ne yazık ki az çok para kazanacak kadar biyere gelemezsiniz.

Merhaba hocam yorumunuz için teşekkür ederim fakat bana tavsiye lazım. Benim amacım zaten günde 10000 hit alıp çok iyi şekilde para kazanmak değil. Günde 100 kişide girse benim için yeter çünkü amacım Adsense alıp Youtube'a geçmek.
Ayrıca girdiğim ilk içerik olan "Neden Bixby'e ihtiyacımız var" konusu yaptığım taglarda ilk sayfalarda ve Bixby nedir? sorusunda 3. sayfada çıkmakta. Üstelik site daha 1 haftalık yazı ise 2-3 gün önce yazıldı. Bence Google'nin gözüne girdiğimiz zaman üst siteler bahane. Millet Google'de ilk çıkana bakıyor hocam. Ben sitemde çabalarsam sıralamamın yükseleceğini düşünüyorum.

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 53 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Ayrıca arkadaşlar Google'da sitem /tag ile çıkıyor yani girenler direk yazıma değil tag'a giriyor bunu nasıl düzeltebilirim?

wmaraci
wmaraci

Stero0 Stero0 Sadness Prisoner Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 534
  • Beğeniler 99 / 118
  • Ticaret 3, (%100)

Merhaba hocam yorumunuz için teşekkür ederim fakat bana tavsiye lazım. Benim amacım zaten günde 10000 hit alıp çok iyi şekilde para kazanmak değil. Günde 100 kişide girse benim için yeter çünkü amacım Adsense alıp Youtube'a geçmek.
Ayrıca girdiğim ilk içerik olan "Neden Bixby'e ihtiyacımız var" konusu yaptığım taglarda ilk sayfalarda ve Bixby nedir? sorusunda 3. sayfada çıkmakta. Üstelik site daha 1 haftalık yazı ise 2-3 gün önce yazıldı. Bence Google'nin gözüne girdiğimiz zaman üst siteler bahane. Millet Google'de ilk çıkana bakıyor hocam. Ben sitemde çabalarsam sıralamamın yükseleceğini düşünüyorum.

Eğer böyle düşünüyorsanız devam edin. Dediğim gibi şevkinizi kırmak istemedim.
İlk sıralara daha farklı konularda çıkıp da bir kitle yakalayabilirsiniz. Şahsen ben bir girişim yaptığımda olabildiğince en iyisi olsun isterim. Bu yüzden farklı projelere yönelirim. Tabi ki adsense alabilirsiniz, biraz gelir de elde edebilirsiniz.
Tavsiye konusuna gelirsek de; logo ve slider kısmını beğendim. Fakat site fazla sade duruyor. İşlevsel ama eksik gibi belki de içeriklerin az olmasından dolayı. Mesela sosyal medya linklerini ve konuyu paylaşmak için sosyal medya ikonlarını göremedim. Bunu ekleyebilirsiniz.

Ayrıca arkadaşlar Google'da sitem /tag ile çıkıyor yani girenler direk yazıma değil tag'a giriyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Kullandığınız seo eklentisinin ayarlarından etiketleri indexle kısmındaki tiki kaldırırsanız sorun çözülür. Ya da robots.txt'e girerek "Disallow:" kısmına etiketlerinizin bulunduğu linki eklerseniz sorun ortadan kalkacaktır.
cagatayg

kişi bu mesajı beğendi.

3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 53 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

Stero0 adlı üyeden alıntı

Eğer böyle düşünüyorsanız devam edin. Dediğim gibi şevkinizi kırmak istemedim.
İlk sıralara daha farklı konularda çıkıp da bir kitle yakalayabilirsiniz. Şahsen ben bir girişim yaptığımda olabildiğince en iyisi olsun isterim. Bu yüzden farklı projelere yönelirim. Tabi ki adsense alabilirsiniz, biraz gelir de elde edebilirsiniz.
Tavsiye konusuna gelirsek de; logo ve slider kısmını beğendim. Fakat site fazla sade duruyor. İşlevsel ama eksik gibi belki de içeriklerin az olmasından dolayı. Mesela sosyal medya linklerini ve konuyu paylaşmak için sosyal medya ikonlarını göremedim. Bunu ekleyebilirsiniz.

Kullandığınız seo eklentisinin ayarlarından etiketleri indexle kısmındaki tiki kaldırırsanız sorun çözülür. Ya da robots.txt'e girerek "Disallow:" kısmına etiketlerinizin bulunduğu linki eklerseniz sorun ortadan kalkacaktır.

Tavsiyelerinizi değerlendireceğim hocam çok sağolun.

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 53 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Neredeyse 1 hafta oldu galiba. Sitem Alexa'ya 2 gün önce eklendi ve 14.000.000 da idim. 2 günde 10.000.000'a ilerledim. Bu süre zarfında 3 makale yazdım 300 kelimelik ve yoast seo'dan yeşil ışığa kadar ayarlamalar yaptım. Bazı aramalarda ilk sıralardayım. Hedefim bu ayın sonunda Alexa ilk 1 milyon ve google hitleri ise günde 10-20

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al