-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşımla beraber yönettiğimiz siteyle çok ilgileniyoruz. Sizce uğraştığımız site nasıl ? Düşüncelerinizi alabilirmiyim lütfen.
Site Adresi:
Wesyo
www.umitunver.net kişisel bloğum
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Genel olarak iyi diyebilirim fakat anasayfaya girer girmez insan önce ben neden buradaydım diyor. Arama motorlarına göre başlık atıyorsunuz sanırım, abartmamak kaydıyla yapılabilir ama ziyaretçiyi boğduğunu asla unutmayın. Makale uzunlukları güzel sadece yazı olsun diye yazılmamış.
Yazılarda "bold" fontları mutlaka kullanın. Dümdüz bir yazı açınca insan okumak istemez, ama önemli yerleri vurgularsanız dikkat çeker.
Anasayfadaki bannerı sponsorunuz yoksa kaldırın reklam sayfanızda böyle bir seçeneğin olduğunu bildirin yeter.
Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım/Yazılım/Bilişim
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
logo şart içerikleri arttırın seo gerekliliklerini tamamlayın.
₪ #GRAFİK TASARIM #WEB TASARIM #YAZILIM #DONANIM #WORDPRESS ₪
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teknobilim adlı üyeden alıntı
Genel olarak iyi diyebilirim fakat anasayfaya girer girmez insan önce ben neden buradaydım diyor. Arama motorlarına göre başlık atıyorsunuz sanırım, abartmamak kaydıyla yapılabilir ama ziyaretçiyi boğduğunu asla unutmayın. Makale uzunlukları güzel sadece yazı olsun diye yazılmamış.
Yazılarda "bold" fontları mutlaka kullanın. Dümdüz bir yazı açınca insan okumak istemez, ama önemli yerleri vurgularsanız dikkat çeker.
Anasayfadaki bannerı sponsorunuz yoksa kaldırın reklam sayfanızda böyle bir seçeneğin olduğunu bildirin yeter.
Başarılar dilerim.
Önerileriniz için çok teşşekür ederim hocam.
Ek Olarak:
Logo'yu ileride düşünürüz :)
www.umitunver.net kişisel bloğum