-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tema ve domain olarak gayet güzel iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
cad/cam/cae
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
61, (%98)
Kimse öneri vermeyecek galiba!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
bence az daha bekleyin derim belli bir kitleye ulaşsın 1-2 ay sonra yaparsınız :)
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
tek bir tane olsun soru cevap şeklinde olsun bence mobil uyumlu bir tema ile :)
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
cad/cam/cae
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
61, (%98)
Daha iyi olur bende soru cevap diye düşünüyorum eklenti yapmıyım demi? ekstra q2a script kurmayı planlıyorum wp ile entegre etmicem üyelik sorun oluyor yoksa üyeliksiz konuda açabilecekler sitede o şekilde daha iyi olur gibi sanki
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam nacizane önerim; insanların siteye soru sorması için karşılarında vakitli bir şekilde cevap veren birilerinin olduğunu bilmeleri gerekir. Yazılarınızın altına kendiniz birkaç fake isimle soru yazıp sonra admin olarak cevap atarsanız bundan sonra yanıt veren birisi olduğunu gören organik ziyaretçilerde soru soracaklardır. Günlük 2-3 k hitli bir sitemde yazıların altına totalde 300-350 yorum geldiği oluyor çünkü en geç 24 saat içinde (tercihen 1-2 saat geçmeden) cevap veriyorum.
Bu konuda çok fazla soru-cevap olacağını düşünüyorsanız düşündüğünüz gibi bir sistem yapabilirsiniz ama ilgili yazının altına gelen soru cevapların seo açısından ekstra içerik olarak değerlendirilip fayda sağladığına inanıyorum. Sürekli yorum geldiği ve cevap yazdığım için google yeni içerik girdiğimde anında indexliyor. Sitede sürekli değişen/eklenen şeyler olmasını seviyor google bence.
Tek bir başlık altında toplayıp sitenizde üst bölümde S.S.S (Sıkça Sorulan Sorular) gibi bir bölüm de yapabilirsiniz illa yapmak istiyorum derseniz.
Bu arada elektronik sigara bende aldım fakat patlama haberlerinden sonra kutusunu açmadan bir arkadaşıma verdim (ben uyardım arkadaşı günah benden gitti :) ). Sitenizde bu konu ile ilgili bir haber var bilmiyorum gelen hitlerden memnunmusunuz ama bu konuda biraz daha içerik üretmenizi öneririm tahminime göre çok aranıyordur arama motorlarında. Hatta merak ettiğim bir konu var bu sigara patlama haberleri fake olabilir mi ? Sigara piyasasında milyar dolarlar dönüyor belkide elektronik sigarayı karalamak için dev firmaların yaptığı fake haberlerde olabilir bunlar, bu ihtimal üzerine bir yazı yazın tutar bence.
Son olarak tasarım hoşuma gitti, kaleminiz de iyi üstadım umarım hedeflediğiniz yerlere gelirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.