Meridyen Su Arıtma 2003 yılından beri hizmet vermekte olup 10 yılı aşkın süredir siz değerli müşterilerimize internet üzerinden hizmet vermektedir. Meridyen su arıtma cihazları olarak 81 il genelinde servis imkânı sunmakta olup 187 servis noktasıyla geniş bir servis ağı sunmaktadır. Ekonomik olmasının yanı sıra su arıtma cihazlarımızda kullanılan A kalite malzemelerle sağlık hususunu önemseyen ve benimseyen bir firma haline gelmiştir.

Su Arıtma Cihazlarımız; 2 yıl Meridyen Su Arıtma garantisi kapsamında olup kendine güvenen bir firma olması münasebetiyle siz değeri müşterilerimize 14 gün içerisinde “koşulsuz iade” imkânı tanımaktadır.

Su Arıtma Cihazlarımız, her bütçeye uygun olacak şekilde her evde sağlıklı su olmasını amaçlayarak tüm ülke genelinde hizmet vermekteyiz.
Meridyen su arıtma olarak müşteri memnuniyetini ilke edinerek bu bağlamda 7/24 alo su arıtma hizmet hattımız hizmetinizdedir.

Su arıtma cihazı'nızı doğru ve ekonomik fiyatlar ile satın almanızı amaçlayarak hizmet vermekteyiz.

Meridyen Su Arıtma İsmini; müşterilerine sağladığı güvenle ve kalitesi ile Türkiye’nin dört bir noktasında adını duyurmak gayesi ile hizmet vermekteyiz. Meridyen Su Arıtma olarak kalitesinden taviz vermeden en ekonomik ürünü müşterilerimizi sunmayı iş disiplini haline getirmiş bulunmaktayız. Su arıtma cihazları sektöründe adını sadece yurt içinde değil, dünyaya duyurmak için su arıtma cihazlarımızı bu kalitede üretmeyi en büyük gayemiz haline getirmiş bulunmaktayız.

En İyi Su Arıtma Cihazı
Su Arıtma Cihazı Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Meridyen Su Arıtma Cihazları olarak müşterilerimizin su arıtma cihazı alırken nelere dikkat etmesi gerektiğine dair yıllardır sektörün nabzını tuttuğumuz için büyük bir tecrübeye sahibiz. Su arıtma cihazı alırken dikkat etmeniz gereken hususları;

En iyi su arıtma cihazı içinde bulunan depolama tankının çelik olmasına dikkat edin
Kapalı kutu tercihi yapmanızı öneririz. Çünkü açık kasa olduğunda dış etkenlere karşı filtreleri, su tankını korumak çok önemli bir husustur.
Su arıtma cihazı pompalı pompasız seçiminizi bulunduğunuz şehrin şebeke suyu basıncına göre tercih etmeniz gerekmektedir.
Cihaz içinde kullanılan filtrelerin uzak doğu ülkelerinde üretilen filtreler olmadığı konusunda emin olunuz. Çünkü uzak doğu ülkelerinde üretilen malzemeler kanserojen maddeler içerdiğinden uzak durmak gerekmektedir.
Su arıtma cihazınız içinde bulunan filtrelerin değişim periyotlarının ne kadar sürede olacağını firmamızdan öğrenerek düzenli takip edilmesi gereken bir husus olduğunu unutmamak gerekir.

Su Arıtma Cihaz Fiyatları
Su arıtma cihazlarının fiyatları piyasada çok büyük farklılıklar göstermektedir. Su arıtma cihazı satın alırken fiyatı ucuz olan ürünler tercih edilmesi ya da fiyat kıyaslaması yapılıp çok daha ucuz olan su arıtma cihazı alınması yapılan hataların başında gelmektedir. Su arıtma cihazı fiyatları kıyaslanırken yapmanız gereken birkaç değerlendirmeyi sizler için listeledik;

Su arıtma cihazı fiyatları arasında farklılık gösteren cihazlarda ürünün kapalı mı yoksa açık kasa mı olarak satıldığını öğrenmeniz gerekmektedir.
Cihaz fiyatları tezgâh üstü ve tezgâh altı olarak satılan farklı ürünlerde de farklılık göstermektedir. Meridyen su arıtma cihazları olarak tezgâh üzerinde çok fazla yer alacağını düşündüğümüz için ürünlerimizi tezgah altı olarak satışını yapmaktayız. Tezgah altına yerleştirilen ürün tezgahın üzerinde Avrupa Musluk olarak lavabonuzun yanında bir musluk çıkartılarak kullanımınız için hazır hale gelmektedir.
Su arıtma cihazı fiyatlarında kıyas yaparken cihaz içinde kaç aşamalı kaç filtreli olarak satıldığını sormadan satın almamanızı öneriyoruz. Meridyen su arıtma olarak 6 filtreli ve 7 aşamalı şekilde cihaz satmaktayız.

Su arıtma cihazı fiyatlarının farklılığı alkali ve mineral zengini olarak satış yapılmasında farklılık göstermektedir. Fiyat politikamız belirlenirken alkali su ve mineral zengini su sağlayan cihazlarımızdan asla taviz vermemekteyiz. +8,5 pH garantisi vererek bunu ilgili yetkili merciilerden onaylayarak sizlere sunmaktayız.
Su arıtma cihazı fiyat politikası belirlerken kullanmış olduğumuz filtrelerin, su depolama tankının ve bağlantı kablolarının tamamıyla Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı sağlığa zararlı olmayan malzemeler ile üretildiğini belirtmek isteriz. Fiyat politikamız ile ilgili olarak kredi kartına 6 taksit imkanı ve havale ile ödeme imkanı sağlamaktayız.

Ürünümüz 3 yıl garantili olduğundan tüm cihazın ve bağlantılarının tamamıyla garanti kapsamında olarak fiyatlarımıza bu şekilde belirlemekteyiz. Su arıtma cihazı fiyatlarımız piyasadaki benzer kalitede ve benzer özelliklere sahip cihazlara göre çok daha uygundur.