Bu konuyu yardımlarını ve iyi niyetli düşüncelerinizi almak için açtım. Forumda cidden iyi yönlendirecek ve başarıya ulaştıracak kişilerin olduğunu düşünüyorum.
Konumuza gelelim. Yakın bir zaman içinde ( neredeyse 2 ay) .com lu bir site açtık. İlk internet sitesi deneyimim değil ama profesyonel olarak yapma hedefinde bulunduğum ilk sitedir. Daha öncelerden blogspot.com adresiyle amatörce ( şuan ki sitem de profesyonel sayılmaz ama ) yazılar paylaşıyorduk. Oyunların apkları, türk forumlarında bulunmayan romları vs. herşeyi paylaşıyorduk. Sonrasında bazı sorunlardan dolayı siteyi kapatmak zorunda kaldık.
Şimdi ise bu projeyi daha kararlı şekilde yapmak için eski takımı topladım. teknopenta.com adresini kurdum.
Sitede içerik olarak teknolojiyle alakalı tüm haberleri paylaşmak amacıyla kuruldu. Fakat anladık ki haber yazmak işimiz değil. Daha çok sorunların çözümlerine yönelik yazılar paylaştık. Ya da bir uygulamanın nasıl kullanıldığını anlattık.
Site de şuan haber yok mu? Tabi ki var. Haberler popüler sitelerden alıntıdır. Neden çalıntı demiyorum. Çünkü her yazının altında kaynak belirtiyorum. Bu durumunda iyi ya da kötü mü olduğunu sizlerin değerlendirmesini istiyorum.
Acaba bu siteyi nasıl geliştirebilirim? Üst sıralarda gözükmesi için neler yapabilirim? İlk hedefim para kazanmak değil ama kazansak fena olmaz. Bunun için neler yapabilirim?
SEO Ayarlarını yaptım. Daha doğrusu yapmaya çalıştım. Her yazıma etiket ekliyorum.
Siteyi daha ileriye nasıl tanışırım? Görüşlerini bekliyorum.
Sitem===>>> teknopenta.com