Selamlar değerli WM Aracı ailesi,
https://tg-groups.org/ yayında! Uzun süredir üzerinde çalıştığım, Telegram ekosistemindeki kanal ve grupların doğru kitleyle buluşmasını amaçlayan projemi sonunda tamamladım.
Amacım, Telegram'daki o karmaşık yapıyı daha profesyonel bir zemine taşımak ve temiz, kategorize edilmiş bir Telegram ağ yapısı oluşturmaktı. Ancak bir girişimci olarak, WM Aracı gibi tecrübeli bir kitlenin "dış göz" olarak fikirlerine çok ihtiyacım var.
Sizlerden ricam, şu konularda geri bildirim vermeniz:
-
Kullanıcı deneyimi (UX) açısından eksik veya "şurası daha şık olabilir" dediğiniz noktalar var mı?
-
Kategori yapısı sizce yeterli mi yoksa sektörel bazda daha spesifik kırılımlar eklenmeli mi?
-
Sitenin hızı ve listeleme algoritması hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Neye Odaklanıyoruz? Proje kapsamında ve bireysel çalışmalarımda tamamen Telegram Grup ve Kanal Reklamları üzerine yoğunlaşıyorum. Platformu kurgularken de şu temel sütunları baz aldım:
-
Hedefli Tanıtım Çalışmaları: Kanalların kendi niş kitlelerine ulaşabilmesi için kategori bazlı eşleşmeler.
-
Organik Büyüme Stratejileri: Tamamen gerçek kullanıcılara hitap eden, kanal kalitesini koruyan tanıtım modelleri.
-
Yeni Başlayanlar İçin Yol Haritası: Yeni açılan kanalların büyüme sürecindeki reklam stratejilerinin doğru yönetilmesi.
Değerli vaktinizi ayırıp projeyi inceleyen ve yapıcı önerileriyle yol gösteren herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Sizin yorumlarınızla sistemi çok daha ileriye taşımayı hedefliyorum.
İyi forumlar dilerim.