Üstün Koruma Eset Antivirüs Satış Merkezi

 91759-63da3345d111d.jpg

Eset, en yaygın şekilde bilinen ve kullanılan anti virüs programlarından biridir. Geniş güvenlik performansına sahip olduğundan dolayı verilerin korunmasına yardımcı olur. Kötü amaçlı yazılımları avladığı için internette güvenli bir biçimde gezmeyi sağlar. Ancak kurumsal olarak satın alınmadığında yalnızca demo sürümü kullanılabilir. Orijinal lisansı olan Üstün Koruma sayesinde gerçek Eset Anti Virüs programı satın alınabilir ve tüm veriler korunabilir.

 Eset Anti Virüs Programı Nedir?

 Bir bilgi teknolojisi şirketi olan Eset, yapmış olduğu Eset Antivirüs programıyla ün kazanmıştır. Dünya genelinde tanınan bu yazılım, teknolojik cihazları zararlı yazılımlara karşı korumaktadır. Pek çok virüsü engellediğinden ve kısa sürede fark ettiğinden dolayı güvenli bir gezinti imkanı sunmaktadır. Dünya genelinde 100’ün üzerinde şubesi olduğu için oldukça kolay şekilde satın alınabilmektedir.

 Eset Anti Virüs Programı Güvenilir mi?

 İnternet üzerinde çok fazla zararlı yazılım ve kötü amaçlı kişi bulunmaktadır. İnsanlar farkında olmadan bu kişilerin tuzağına düşebilmektedir. Ancak bir güvenlik duvarı oluşturan Eset sayesinde tüm veriler koruma altına alınabilmektedir. Dünyanın en iyi anti virüs programlarından biri olduğu içinse oldukça güvenilirdir.

 Eset, yalnızca virüsleri değil tüm zararlı yazılımları fark eder. Ayrıca bu yazılımları içerebilecek olan web sitelerine girerken uyarı verir. Bilgisayarda bulunan tüm dosyaları taradığı içinse olası saldırıların kısa sürede fark edilmesini sağlar. Üstelik bilinen hemen hemen tüm yazılımları engellerken düzenli olarak güncelleme yapar. Programın güncellenmesi, piyasaya yeni çıkmış olan yazılımların tanınmasına ve engellenmesinde de yardımcı olur.

 Eset Anti Virüs Programı Lisansı

 Yüksek güvenilirlik vaat eden Eset kurumsal veya bireysel olarak kullanılabilmektedir. Ancak ücretli bir program olduğundan dolayı lisans satın alınması gerekir. Lisansın süresi dolduktan sonra uygulamanın yeniden kullanılabilmesi için tekrar lisans satın alınması gerekmektedir. Lisanslı program satışı yapan Üstün Koruma sayesinde fidyecilerden korunabilir ve Eset programı sağlıklı bir biçimde kullanılabilir.

 Programı daha önce kullanmamış olan kişiler Eset’i indirdikten sonra demo sürümünü kullanabilmektedir. Belirli bir süre uygulamanın tüm özellikleri ücretsiz haldedir. Satın almak isteyen Eset kurumsal ve bireysel müşterileri, ilk olarak uygulamayı deneyebilir. Ayrıca memnun kalan kişiler Üstün Koruma’nın web sitesi ya da şubesi üzerinden satın alma işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

 Eset Anti Virüs Programı Nasıl Kullanılır?

 Oldukça kolay bir biçimde Eset Antivirüs programı kullanmak mümkündür. Bunun için ilk olarak uygulamanın indirilmesi gerekir. Lisans satın alma işleminden sonra alınan lisans bilgileri programa yazılır. Güncelleme yaparak çalışmaya başlayan Eset, öncelikle bilgisayardaki tüm dosyaları tarar. Ardından zararlı yazılım içeren dosyaları ayıklar ve temizlenmesi için uyarı gönderir.

91759-63da339f6d70a.jpg

 Eset’in en iyi özelliklerinden biri, bulunan tehditleri kendiliğinden yok etmemesidir. Dolayısıyla kullanıcının özel ya da önemli bilgileri silinmemektedir. Onay verilmeden önce herhangi bir uygulama da kaldırılmamaktadır. Bu sayede Eset kurumsal olarak da kullanılabilmekte, şirket dosyalarında silinme gibi durumlar görülmemektedir.

 Neden Eset Anti Virüs Programı Tercih Edilmelidir?

 Fidye Yazılım Kalkanı olarak da bilinen Eset, diğer anti virüs programlarına göre daha başarılıdır. Zararlı yazılımları kısa sürede avlarken veri güvenliğini sağlamaktadır. Aynı zamanda Eset kullanıcıları yüksek memnuniyet oranına sahiptir. Windows, Android, macOS ve Linux işletim sistemlerine uyumlu olduğundan dolayı her cihazda kullanılabilmesi mümkündür.

Eset Antivirus, öncelikli olarak kullanıcıların bilgisayarını virüs, malware, spam ve diğer tehlikelerden koruyabilmek için tasarlandı. Program, aşağıdaki özelliklere sahiptir:

  1. Tam Sistem Tarama: Program, bilgisayardaki tüm dosyaları ve klasörleri tarar ve potansiyel tehlikeli dosyaları bulur.
  2. Real-time protection: Eset Antivirus, bilgisayardaki dosyaları ve internet bağlantılarını sürekli olarak tarar ve anında tehlikeli dosyaları engellemeye yardımcı olur.
  3. Anti-Phishing: Eset Antivirus, kullanıcıların finansal verilerini ve kişisel bilgilerini koruyabilmek için phishing saldırılarını tespit eder ve engeller.
  4. Dosya Reputation System: Program, bilgisayardaki dosyaların güvenilirliğini belirlemek için dosya bütünlük verilerini ve diğer verileri kullanır.
  5. Güncelleme sistemi: Eset Antivirus, sürekli olarak güncellenir ve en son tehlikeleri tanır ve engellemeye yardımcı olur.
  6. Kullanıcı dostu arayüz: Program, kullanıcı dostu ve kolay kullanım sunan bir arayüze sahiptir ve kullanıcılar tarama seçeneklerini, güncelleme frekansını ve diğer ayarları kolayca yapabilirler.
  7. Lightweight: Eset Antivirus, sistem kaynaklarını düşük seviyede kullanarak bilgisayar performansını bozmaz ve hızlı tarama seçenekleri sunar.

Eset Antivirus, güvenli ve güvenli bir internet deneyimi sunmak için tasarlandı ve kullanıcılarına etkili bir koruma sunan bir antivirüs programı olarak tanınır. Program, ev kullanıcıları, işletmeler ve kurumlar için birden fazla ürün sunmaktadır ve bu ürünler, farklı gereksinimlere göre özelleştirilmiştir.

 Eset, çok eskide kalmış olan virüslü dosyaların bile bulunabilmesini sağlar. Bunlarla birlikte Eset’in pek çok ek özelliği bulunmaktadır. Özel güvenlik duvarı, kimlik avı, şifre yönetimi ve sistem temizleme bu özelliklerin başında gelir. Şifre ve ebeveyn denetimi özelliği olduğundan dolayı çocukların kontrollü bir biçimde bilgisayar kullanmasına da yardımcı olur.

 Eset Anti Virüs Nereden Satın Alınmalıdır?

 Anti virüs programlarının lisansı genellikle online şekilde satın alınmaktadır. Üstelik fiziksel olarak herhangi bir gönderim söz konusu değildir. Bu nedenle kötü amaçlı kişiler tarafından sahte lisans satışı yapılmaktadır. Gerçek bir lisans almak ve fidyecilere para kaptırmamak için doğru ve güvenilir yerlerden satın alınması gerekmektedir.

 Üstün Koruma, Eset yazılımı ve lisansı satan güvenilir firmalardan biridir. Satın alma işlemini tamamlamak için üye olmak ve uygun ürünü sipariş vermek gerekir. Ödeme işleminin hemen ardından lisans bilgileri, müşterinin mail adresine gönderilmektedir. Yaklaşık 30 dakika içinde mail alınmış olunacağından dolayı Üstün Koruma’nın hızı ve güvenilirliği görülebilmektedir. Ayrıca lisans yenileme işlemleri de Üstün Koruma sayesinde kolaylıkla yapılabilmektedir.

 Üstün Koruma Eset Anti Virüs Satış Merkezi

 İstanbul’da şubesi bulunan ve web sitesi üzerinden satış yapan Üstün Koruma, Eset Türkiye güvencesiyle hizmet vermektedir. Ancak tamamen kişi adına veya kurumsal şekilde lisans vermektedir. Satın alma işlemiyle birlikte 1 iş günü içerisinde fatura teslimi de yapmaktadır. Bunun için sipariş sırasında verilen adres ve mail adresi kullanılmaktadır. Üstelik ücretsiz teknik destek imkanı sunulmaktadır.

 Üstün Koruma sayesinde lisanslama ve lisans yenileme süreçleri sorunsuz bir biçimde tamamlanabilmektedir. Ancak mesai saatleri dışında verilen siparişlerde, lisans bilgileri sonraki ilk iş gününde gönderilmektedir. Benzer şekilde, faturalar da ilk iş gününden itibaren işlenmeye başlamaktadır.

 Üstün Koruma Eset Anti Virüs Teknik Destek

 Fiziki bir kargo söz konusu olmadığı için Eset Antivirüs programını lisanslamak zor olabilmektedir. Özellikle bilgisayarla arası iyi olmayan kişilerin teknik desteğe ihtiyacı olabilmektedir. Üstün Koruma, her türlü sorunun çözülmesine yardım eder. Teknik ekibi sayesinde tüm cihazlarda lisanslama ve lisans yenileme süreçlerine yardımcı olur. Ayrıca alışveriş sırasında yaşanabilecek her türlü durumda da aktif rol oynar.

 Üstün Koruma üzerinden yapılan alışverişler faturalıdır. Fatura bilgisinin ulaşmadığı ya da lisans bilgilerinin alınamadığı durumlarda teknik destekle iletişime geçilebilmektedir. Programın kurulumu ve kullanımı konusunda da teknik ekipten yardım alınabilmektedir.

Eset hakkında bilgi almak, programa ait detayları öğrenmek ve özel fiyatlar almak için Üstün Koruma ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.