-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaslar 1 hafta once bi site kurdum ama hergun degisik portal kurdum.2gundur bi portalda karar kildim. ilk gun 275 ikinci gun 700 hit almis bunu hosting istatistiginden baktim sizce normalmi.sizce nasil bir portal kurarsam daha iyi olur
.Herseyin hayırlisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her ne yaparsan yap, zaten gergin olan şu durumda insanları kutuplaştırmadan yap.
1 kişi bu mesajı beğendi.
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çok iyi bir domain tüm ülkelerin resmi mahkeme kararıyla vatan haini ilan ettiği kişileri anlatan bilgi sitesi olabilir ya da ülkemizdeki bi gergin ve karşıt durumdan faydalanıp gündemdeki terör yanlısı olanları hdp gibi ön plana çıkarıp sosyal medyada sansosyenel bir gündem olusturabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
burda insanlari kutuplastirma diye bisey yok hainler zaten kutuplasmis amac yaptiklarinin yanlis oldugunu anlatmak.belki yaptiklarini okurda imana gelirler
Ek Olarak: bu arada hostingin tuttugu istatistik dogrumudur
.Herseyin hayırlisi
ececan
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
hesap kullanılmayacaktır. lütf
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Şurada siyaset yapmak istemiyorum da madımaktakilerden ne farkınız kalacak bunu yapınca? Birini vatan haini ilan etmek, eğer öyle değilse suçtur. Orada yazılacak her şey de suç teşkil edecektir masum insanlar için. Bir kişinin suçluluğu kanıtlanana kadar suçlu olduğu söylenemez.
Gereken cevabı ileride size mahkemeler verecektir fakat şimdiden söyleyeyim dedim. Bir şeyi bozmak kolay, düzeltmek zordur. Orada yazılacak şeyleri şimdiden tahmin edebiliyorum.
Gerçi o sitenin geleceği olmadığını söyleyerek iyilik yapmış oldum ama neyse.