lostyazilim

Websitem nasıl ve ne kadar sürede yükselir?

13 Mesajlar 1.658 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

trfsztariflerim trfsztariflerim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 4 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
aynı sorunu bende yaşıyorum www.tarifsiztariflerim.com sitesi için. Ama en faydalı olacak şey biraz da zamana bırakmak sanırım.

wmaraci
reklam

ersin3535 ersin3535 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Tadilat Dekorasyon
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 537
  • Beğeniler 200 / 64
  • Ticaret 4, (%100)

hasaaab adlı üyeden alıntı

Doğru yerde doğru işler yapabilmek zaman isteyecektir. Kardeşim paket link işlerini bir nebze artık geride bırakın derim. Aldığım paketler verdiğim paralar bu güne kadar hep heba oldu. Şu an kendi sistemimi geliştirdim. 2 haftadır bu sistem ile imzamda ki siteyi 60k ya yakın Alexa düşürdüm ve eklediğim haberlerde bile neredeyse link çalışması yapmadan ilk 100 içine kolayca giriyor hemde haberi eklediğim andan itibaren
Size önerim şudur. Tanıtım yazısı oydu buydu yapcağınıza sağlam Makaleler yazmak ve sosyal medyayı çok aktif kullanabilmek

Öyle hocam tabi kalıcı birşey yapmaya çalışıyom sürekli tabi doğal yollardan.

osmangokcay adlı üyeden alıntı

hangi anahtar kelimelerde yükselmek istiyorsanız pm atın yardımcı olabilirim isterseniz

pm gönderildi

Gokhan0719 Gokhan0719 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sıvacı ustası
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 29 / 81
  • Ticaret 11, (%100)
İlk öncelikle şunu belirtmek isterim popüler bir site olmak markalaşmak o kadar kolay iş değil, bazı siteler bu işler için kesenin ağzını sonuna kadar açmış durumda sosyal medya olsun, tanıtımlar olsun ciddi paralar harcamaktalar. Ne yazık ki siteyi açmakla iş bitmiyor.

sitenizin çok fazla bir çalışma yapmadan hite kavuşmasını ve popüler bir konuma gelmesini istiyorsanız. Sitenizde rakip sitelerin çalışmalarından daha iyi çalışmalar yapmanız lazım gelen kişi mutlu olmalı aradığı şeyi bulabilmeli tekrar sitenize iştirak etmeli..

özgün yazılarla düzenli çalışmalarla rakip siteleri sollayabilirsiniz. Hatta bir zaman sonra sizi örnek almaya başlarlar :) bu yoldan gidin sabırla kısa bir süre sonra sitenizin ne kadar yol kat ettiğini göreceksiniz.

wmaraci
Konuyu toplam 11 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 11 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al