WMExtra Adlı bir webmaster portal sitem var ve her zaman wm aracını örnek alarak başladım bu işe
2 hafta geçti işin üstünden ve bir çok yerde hızlı bir yükseliş kazandık dün google' a başvurduk bekliyoruz muhtemelen kabul edilmez ama dünden beri ara ara kontrol ediyoruz ya adsense yada survey bot yada google bot sitemizden ayrılmıyor.İndexlenmelerimizde arttı kısa sürede
şimdi sitemizi geliştirmek için ne yapmalıyız.Ne önerirsiniz fikirlerinizi almak istiyoruz.
Tek sıkıntı çektiğimiz nokta tanıtım konusunda destek olmak için linkimizi ekleyecek saolsun 2 arkadaş bulduk ve halada aramaya devam ediyoruz.
Sitemizde en göze batan kısımlar üye girişi ve burası düzeltiliyor normal bir mybb tasarımında olmayan bir tasarım entegre etme çabasındayız.
2. olarak analiz bölümü bu kısım yapılıyor ama temaya uyarlanmıyacak.Mybb sürekli hata çıkarıyor karşımıza. (destekleriniz olursa sitemizdeki reklamlara tıklama gibi kısa süre içinde vbulletin ve analiz scripti satın alacağız,üye olursanız sponsorumuzun sözü var hit artsın alacam sözü verdi üye olarakta destek verebilirsiniz.)
3. olarak sağ ve sol daki reklamlar(bu üyeler için düzeltildi ziyaretçiler için gözüküyor)
Arkadaşlar önerin ne eksik var ne fazla var açık açık söyleyin ki düzeltme çalışmalarına başlayalım.Sitemize nereden üye çekmeliyiz,nerelere tanıtım yapmalıyız vs
Görüş bildirerek bize yardımcı olabilirsiniz