lostyazilim
tr.link

Yeni açmış olduğumuz farklı bir sistem hakkında fikirleriniz.

3 Mesajlar 600 Okunma
acebozum
tr.link

heymam2bab heymam2bab Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisliği
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad E** F**
  • Mesajlar 737
  • Beğeniler 28 / 80
  • Ticaret 20, (%100)
Arkadaşlar merhaba,

Biz yeni bir site açtık ancak sistem can ı run it gibi bir sistem tek farkı burada her şeyi el ile giriyor olmanız. Sitemiz hakkında görüşlerinizi alma şansımız var mı eksik gördüğünüz bir şeyler var ise belirtebilir misiniz ?

[align=center][color=#FF0000][size=large]Oyun Gereksinimleri için tıklayınız.[/size][/color][/align]

[align=center]Evet arkadaşlar biliyorsunuz ki sistem test etme sitesi Türkiye'de yok sadece yabancı sitelerde var peki neden biz böyle bir sistem yapmayalım dedik ? ve sizin için bu sistemi yaptık 2 ay uğraştıktan sonra artık sistem açılışa hazır. Sistemimiz hakkında düşüncelerinizi merak ediyoruz. Site bugün gecei açılacaktır. Sistemde ilk günler bir kaç hata olabilir hatalara bu konu altında bize bildirmenizi rica ediyoruz. Malum zor bi sistem yapmaya çalışıyoruz

Sistem Hakkında biraz bilgi verelim

[color=#FF0000][size=large]1.) Aşağıda gördünüz gibi önce oyunumuzu aratıyoruz.
[/size]
[/color]

[color=#FF0000][size=large]2.) Oyunumuzu seçtikten sonra herhangi bir program indirmeden sistem bilgilerimizi seçiyoruz.
[/size][/color]

[color=#FF0000][size=medium]Ve tüm oyunların sistem bilgilerini aşağıdaki gibi vermektedir.
[/color]
[/size]

[/align]

elektronikssl
webimgo

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)
Anasayfa tasarımında hatalar mevcut, proje olarak güzel düşünülmüş ben beğendim açıkçası.

Sistem gereksinimlerinin karşılaştırılmasında kullanılan kriterlerdeki ifadeleri düzeltmenizi önerebilirim.

Örneğin;

İşletim Sistemi : ( İşletim Sistemi gücü düşük ) bunun yerine zaten oyunun çalışıp çalışmaması için sabit bir değer olan bu değişken için işletim sistemi uyumlu ya da işletim sistemi uyumsuz denilebilir. Bu aynı şekilde disk alanı, ekran çözünürlüğü ve önbellek boyutu için de geçerli.

"Bu oyunu bilgisayarınız hardda açar ancak ultrada kasma problemleri yaşayabilirsiniz." bu çok kötü bir ifade olmuş, hardda açmak? ultrada kasmak? Bunun yerine "Bu oyunu bilgisayarınız yüksek kalite seçeneklerinde açabilir ama çok yüksek kalite özelliklerinde takılma problemleri yaşayabilir." gibi bir ifade kullanılabilir. Türkçe kullanımı önemlidir. Kaliteyi gösterir.

Ekran çözünürlüğünü, işletim sistemini otomatik olarak belirleyebilirsiniz.

Bir de sistem ekleme özelliği de çalışmıyor.

Site yeni olduğu için bu tarz hatalar mevcut diye düşünüyorum. Herhalde siz de farkındasınızdır.

heymam2bab heymam2bab Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisliği
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad E** F**
  • Mesajlar 737
  • Beğeniler 28 / 80
  • Ticaret 20, (%100)
cgrclk Öncelikle bu güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum size. Evet sanırım yazım hataları var onu şuan da hemen düzelteceğim. Sistemin mekanizmasıyla çok uğraştımız için dış tasarıma önem veremedik. Yazılar dahi onları da düzelteceğim. Ancak sistem sil yeniden ekleme çalışıyor görünüyor ben denedim ama bir problem olabilir mi orada ? Evet sizlerin destekleğiyle bize hatalarımızı iletirseniz çok seviniriz bizde bu oranda düzeltmeler yapabiliriz.

Tekrardan teşekkürler
cgrclk

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al