Merhaba hocam, üstadım, dostum :)
Öncelikle seni canı gönülden tebrik ediyorum. Bir blog sitesinin yanında bu tarz yenilikler gerçekten muhteşem oluyor. Sitemi ve siteni analiz ettim :) web site geliştiricileri için bence çok güzel olmuş.Ayrıca kısa zaman içinde yanıt vermesi hoşuma gitti. Fakat bazı noktaların geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum ve hemen başlıyorum :)
analiz.ibocum.com adresinden çıkan sonuca göre
Arama motoru indexleri sitemi ve siteni hiç index almamış gösteriyor. Öncelikle bunu düzeltmen gerektiğini düşünüyorum :)
Tahmini kazanç ve trafik kısmını büyük ihtimalle sende farketmişsindir. Biraz yüksek rakamlar vermekte en az yarı yarıya düşürülmesinin daha gerçekçi sonuç verebileceği kanaatindeyim.
Birde
Gzip Sıkıştırma galiba hatalı gösteriyor. Benim sitede
Gzip Sıkıştırma olmasına rağmen göstermemekte.
Bunların dışında
Sitemap ve robot txt kısmında site linki yazıyor fakat buraya tıklayınca
analiz.ibocum.com sayfasının başına yolluyor. Bence burada
Sitemap ve robot txt tıklayınca belirtilen adresi yeni sekmede açsa daha güzel ve analiz yapan için kolaylık olur :) Bunun aynısını
Alexa Raporları içinde yapmanda fayda var :)
Son olarak da
Başarılı sonuçla hatalı sonuç yüzdesi'n de bir terslik var gibime geldi :)
Aynı siteyi analiz yapınca eski sonucu göstermesi hoşuma gitti inşallah bunun bir zaman sınırı vardır yoksa 1 ay önceki sonucu gösterirse güzel olmaz.
Dostum sakın beni yanlış anlama :) ben kendini ve güzelim scriptini daha güzel hale getirmen için bazı eksiklikleri belirtmek istedim :)
Not: Analizden önce daha önce analiz edilen sayfayı göstermesi de ayrıca hoşuma gitti :)