Merhabalar,

https://volbiex.com/ adresini açalı zannediyorum 3-4 ay oldu. Özgün makaleler, bilgi verici ve doyurucu konuları ele almak birinci önceliğim. Bu işte kararlıyım. Yani uzun bir süre bu şekilde devam edip, kalıcı, uzun yıllara hitap eden ve güncelliğini yitirmeyen konularla dolup taşan bir arşiv oluşturmak.

Gelen ziyaretçilerin hangi kelimeyle geldiğini, ne istediğini analiz ezederek buna göre daha titiz çalışmalar yapmaya gayret ediyorum. Sitenin tasarımı ve kodlaması tamamen özgün ve bana ait.

Kafama takılan siteye üyelik sistemi kurmam sizce etkileşim açısından fayda sağlar mı ?

Gelen ziyaretçilerin yorum alanını kullanmalarını sağlamak için sadece facebook yorum sistemini kullanmak mantıklı olur mu ?

Yorum alanı için bir diğer alternatif ad-soyad vesaire bilgi yazmadan direk yorum yazılabilmesi sizce nasıl olur ?

Kendi açımdan düşündüğüm zaman googledan birşeyleri arayarak sitelerimizi ziyaret eden kişiler genellikle bilgiyi aldıktan sonra üyelik, yorum vesaire etkileşim alanlarıyla pek ilgilenmiyorlar.

Benim bu tarz şeyleri düşünmemin amacı ziyaretçiye istediği herşeyi sunabilmek.

Bunlar dışında bu tarz web sitelerinde sizlerin aradığı nedir ? Örneğin googleda herhangi bir kelimeyi arattınız ve bir web sitesine girdiniz. Sizin o web sitesinden beklentileriniz nelerdir ? Konunun dizaynı, sitenin görselliği, ek bilgi kutucukları vb. hususların sizin için önem derecesi nedir ?

Bu konu içerisinde fikir alışverişinde bulunmamız diğer site sahibi arkadaşlar içinde örnek teşkil edecektir. Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim. :)

Sitemin günlük organik ziyaretçi sayısı: 400 küsür