haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Talibim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Birşey Merak ettim.
Sitenizde Kaç tane 600 Kelimelik yazı bulunuyor acaba ?
Yanlış anlamayın. Bunu kriterler arasına almış olmanızdan dolayı soruyorum. Yoksa Böyle birşey yapmanız takdir edilesi birşey.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar / Internet
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1. Fark edildiyse bazıları 600 'ü geçkin bazıları ise 200 kelimeden oluşuyor elimden geldiğince özgün şekilde yazıyorum sonuçta blog. Tabi ki vakit buldukça ve yazmayı sevdiğim için 2. olanı ise dikkat çektiysen ücretsiz gerçekleştiriyorum ve bunu paraya çevirme gibi bir durumum yok zaten farklı sektörlerde ek gelirim mevcut. Aksine hiç link çıkışı yapılmamış bir siteden dengesiz ve anlamsız link çıkışları yapmak çöp site haline çevirebilir, bu durumun hem sizlerin tanıtım yazılarının bir işe yaraması adına hemde var olan webvezzo 'nun çöp siteye dönmemesi adına kaliteli özgün ve doğal olması sebebiyle 600 kelimelik bir makale istemem bence sitenin ilerde ki günlerinin önemini düşünmemden kaynaklanıyor herhalde, Bende tam konuyu disable etmeye geliyordum ki yazınızı gördüm isterseniz sizde kaliteli 600 kelimelik veya daha fazlası olabilecek bir makale hazırlayıp tarafımıza dönüş yapın ki size de yardımcı olalım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
600 kelime ciddi yazı. O nedenle dikkatimi çekti.
Teklifin için teşekkür ederim ancak tanıtım yazısını şu an için düşünmüyorum. ihtiyacı olan arkadaşların faydalanması daha iyi olacaktır. Aç gözlülük yapmaya gerek yok
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...