https://zirvehit.com, 2008’de kurulmuş olan bir backlink sitesidir. Bu site içerisinde siz değerli müşterilerimizin isteği doğrultusunda, belirlemiş olduğunuz anahtar kelimeler çerçevesinde sitenizi en üst sıralara çıkarmayı hedefliyor. Bu bağlamda da sitenizin tanıtımını yaparak popülerliğini de arttırmış oluyoruz. Bu sayede marka olma süreniz de hızlanmış oluyor.
Blog ve haber siteleri ve benzeri sitelerinizin backlink çalışması profesyonel kadromuz tarafından yapılır ve en iyi sonuç elde edilmeye çalışılır.
Backlink hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz, sizlere backlink konusunda biraz bilgi verelim.

Backlink Nedir?



Backlink dediğimiz şey; bir web sitesi linkinin başka bir web sitesine tanıtıcı olarak eklenmesidir. Vermiş olduğunuz backlinkler ve backlinkin özellikleri sitenizin güvenirliliğini arttıracaktır. Google’nin, PageRank algoritmas ile backlinklerin etki değerleri ölçülerek daha sonuçlar elde edilebiliyor. Vermiş olduğunuz backlinkten sonra bunun takibinide Google Search Analtics ile yapabilirsiniz. Biraz daha detaylandırırsak ‘sitenize bağlantılar’ kısmında her detayı görebilirsiniz.

Backlink Vermenin Faydaları Nelerdir?



Backlink, site tanıtımınızı yaparak güvenirliğinizi arttırıyor. Buna bağlı olarak da Google’daki sıralamanızda artıyor. Anahtar kelime, konusunda sorun yaşıyorsanız, rakipleriniz anahtar kelimelerde ilk sıralardaysa üzülmeyin. Vereceğiniz backlinkte anahtar kelimelerini geçirin. Bu sayede diğer siteler ile rekabete girebilirsiniz. Siteniz daha hızlı endekslenir, yönlendirme trafğini daha fazla alacağınız için hitiniz artar. Bu bağlamda da sizlere önerimiz; .zirvehit.com ‘u tercih etmeniz. Backlink konusunda 12 yıllık tecrübesi olan, zirvehit sizin için en doğru seçim olacaktır.

Site Linki : Siteni Ekle