Makalemizin ve sitemizin özellikleri nelerdir?
Makalelerimizi tamamen özgün ve seo çalışmalarına uygun olarak hazırlamaktayız.
Hazırlamış olduğumuz her içerik ve başlık birbiri ile ilişkli anlam bütünlü olacak şekilde gruplandırılarak yazılmaktadır.
Makale içerinde kullancağımız anahtar kelimelerin Google ,Yandex vb. arama motorlarının anahtar kelime planlayıcıları üzerinden özenle bakıyoruz ve sitenize trafik getirebilecek anahtar kelimeleri kullanıyoruz.( Bu madde isteğe bağlıdır sizin seçmiş olduğunuz anahtar kelimlerlede makale yazımı yapmaktayız.)
Hazırlayacağımız makalelerde vermiş olduğunuz konu hakkında net ve açıklayıcı bilgiler ile zenginleştirip gereksiz bilgilere yer vermiyoruz.
Seo uyumlu makale'nin faydaları nelerdir?
Seo uyumlu makalelerinizi belirli bir disiplin ile internet sitenize girişinizi yaptığınız taktirde Google ,Yandex vb. arama motorlarının botları sitenizde ki içeriklere ve girmiş olduğunuz makale sıklığına göre tarama botlarını sitenize makale giriş sıklığınıza göre gönderir.
Google ,Yandex vb. arama motorlarında hızlı şekilde index almanızı ve sıralamanızı yükseltemize yardımcı olur.
Birkaç ay içerisinde Google ,Yandex vb. arama motorları üzerinde düzenli ve özgün içerik girişi sağladığınızda hızlı bir şekilde arama motorlarında ki sıralamanızın yükselmesine yardımcı olur.
ÖNEMLİ NOT : Bu maddelerin tamamı kaliteli bir seo oluşturulmuş internet siteleri için geçerlidir.
Hangi hizmetleri sunuyoruz?
Hazır Makale : Yazarlarımızın önceden hazırlamış olduğu konusunu kendilerinin belirlediği özgün makaleleri satın alabilirsiniz.
Makale Yazımı: İstemiş olduğunuz konuda makalenizi 100 kelimesi 2TL'den başlayan fiyatlarla yazdırabilirsiniz.
Editörlük Paketleri (Aylık) :Editörlük paketlerimiz ile internet sitenize belirlemiş olduğunuz konularda içerikler üretip internet sitenizin admin bilgilerini vermeniz halinde sitenize günlük olarak girişini sağlıyoruz. İnternet sitenizin admin bilgilerini vermek istemezseniz günlük olarak makalelerinizi hazırlayıp sizlere teslim ediyoruz.
Ücretlendirme / Kampanyalarımız:
Makale siparişlerinde 100 kelimesi = 2TL'dir
30TL ve üzeri yüklemelerinizde +5TL ek bakiye hediye ediyoruz.
Arkadaşınızı davet edip arkadaşınızda sisteme bakiye yüklediğinde +5TL kredi hediye ediyoruz.
İletişim Kanallarımız :
Destek Hattı : 0850 307 5721
E-Posta: destek@uzmanayazdir.com
Makale Yazdırmak İçin : www.uzmanayazdir.com