lostyazilim
tr.link

3.Göz (Dergi,haber)

3 Mesajlar 558 Okunma
acebozum
tr.link

aldemardis1 aldemardis1 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 130 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar Teknik kısmı ve tasarım kısmıyla ilgilendiğim ayrıyeten yöneticiliğini beraber yürüttüğüm 3.göz sitemizi tanıtmak istiyorum. Tasarım ve teknik kısmıylada ilgilendiğim için. Site hakkında düşüncelerinizide merak ediyorum. Geliştirmem gereken veya bir önerisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Sitemizin tanımını alıntı olarak paylaşayım.

3.göz bir kolektif dayanışma platformudur. Patronu olmayan, ticari bir kaygı gütmeyen ve düşünsel içeriklere yer veren bir sitedir. Alıntılarda isim ve adres belirtir ve sitenin özgün içeriklerini kullananlardan da aynı duyarlılığı bekler. Edebi bir dil ve objektif bir yaklaşım ve özgün bir düşünceyi esas alır. Sıra dışı olmayı hedefler. İçeriklerden her yazar kendisi sorumludur. Site basın yayın etik kurallarına, insan hak ve özgürlüklerini belirleyen sözleşmelere uyar, uymayı temel alır. 3.Göz Düşüncenin Sıra Dışı Hali ve düşünce kolektifidir. 3.GÖZ özgün yazarları ile sizlere Objektif yazılar paylaşarak hizmet sunmaktadır. 3.Göz özgün yazaları ve editör yazarı tarafından tarafsız olarak paylaşım yapmaktadır. Her yazar kendi yazdıklarından sorumludur. Yazılan yazılar siyasi ve tarafsız olmaksızın eşit ve detaycı yaklaşmaktadır. İçeriğimizde özgün yazılar hedef alınmış yenilikçi olmaya ve objektif,öykü,röportaj,kitap,güncel,yazarlar kategorisinde yazılar paylaşmaktadır. 3.Göz Sizlerin okurunda ve abone desteğinize ihtiyac duyar teşekkürlerini yazılarıyla belirtmektedir.

3.Göz ekibi olarak bir çok yazarımızla özgün yazılar yazmaktayız. Sitemiz hakkında en ufak detay bile benim için önemlidir.

Site linki : 3uncugoz.com

wmaraci
reklam

ayhankartal ayhankartal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 16 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
© ## 3.Göz ## - © ne olduğunu anlamadım :)

site scrtipti güzelmiş. tasarım zarif ve anlaşılır.

başarılar....
aldemardis1

kişi bu mesajı beğendi.

imzam yaptıklarım

aldemardis1 aldemardis1 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 130 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür ederim yorumunuz için. Açıkcası örnek yazılara göre onu yazdım anlamadığını kısmı. Bir öneriniz var mı oraya yazmam için :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al