Herkese merhabalar. Uzun yıllardır birçok farklı site üzerinde çalıştım, gerek başarılı gerek başarısız bir şekilde tamamladım.Ancak yıllardır ara vermeden yayına devam eden web sitem TugraWeb.net 6 yaşına girdi. Bedavasitem üzerinde de yaklaşık 2 yıl aynı isimle bulunmuştum. Tanıyanlara selam :)
Sitenin konseptinde, logosunda ve temasında değişikliğe giderek yepyeni bir görünüme gittim. Site Teknoloji, Sosyal Medya, Girişimcilik ve Dijital Medya olmak üzere 4 ana kategoride ve bunların alt kategorilerinde toplanarak bir düzene girdi. Uzun yıllardır kullandığım logoda da değişikliğe giderek yeni bir logoya geçtim. Aynı zamanda (Bu sıralar üzerinde çalıştığım ve büyük emek harcadığım Sayborg.net'in de teması olan) yeni bir temaya geçtim.
Dmoz vb kaliteli dizin sitelerine kayıtlı olan TugraWeb, bir süredir güncellenmediği için Alexa vb değerleri düşmüş olsa da çok yakında girilen düzenli içeriklerle eski haline dönecektir. Yıllardır tek başıma götürdüğüm siteye aynı zamanda 2 yeni yazar da eklenecek. Bu şekilde yakında kaliteli içerik üretmeye devam edeceğiz.
Sitenin yeni hali ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi bekliyorum.
www.tugraweb.net
Sevgilerle...