İhracat ordusunu desteklemek amacıyla kurulan www.exportaworld.com Türkiye ekonomisinin büyümesine sağladığı katkının yanı sıra, Cumhuriyetin 100. yılında 500 milyar dolarlık hedef ile büyük bir pay sahibi olan ihracatın geliştirilmesi ve teşvik edilmesi amacıyla Kobilere hizmet vermektedir.

exportaworld.com uluslararası satış & pazarlama, tanıtım tedarik ve organizasyon konularındaki uzmanlığını tüm işletmeler ile paylaşarak portalimize üye olan firmalara
uluslararası tanıtım, ihracat ve ticaret desteği sağlamaktadır.

Exportaworld.com Türk firmalarına yurtiçi ve yurtdışında hedef ülke pazarlarında kendilerini internet aracılığı ile tanınmalarını, yurtdışı firmalar ile alım-satım teklifleri konusunda destek vererek yurt dışına açılmasını ve bu sayede sektörel anlamda yüksek verimlilik ve karlılık
elde etmelerini sağlamaktadır.

exportaworld.com üyelik ve hizmetlerini firmaların ihtiyaçlarına göre şekillendirmiş, aynı zamanda hedef pazarlarına yönelik uygun paket seçerek daha verimli bir hizmet almalarını bunun için yüksek bedel ödemeden tanıtım, satış, pazarlama ve uluslararası ihracat alanlarında
katkı sağlamaktadır.http://www.exportaworld.com