Site Adı: A Kalite Film izle
Site Adresi: http://afilmizle.com/
Açılış Tarihi: 04.08.2015
Kullanılan Yazılım Dili: Wordpress
Site Açıklaması:
Bildiğiniz gibi internet üzerinden para kazanmak adına birçok web sitesi açılmaktadır. Bu yolda birkaç deneyim yaşadıktan sonra ben de hem en iyi kazanç hem de ilgimi çekip en az sıkılma oranı ile günlük olarak içerik girebileceğim bir site açmaya karar verdim. İşte tüm bu kriterlerimi sağlayan alan olarak da film sektörün gördüğüm için film izleme sitesi açmaya karar vermiş bulunuyorum. Öncelikle domain seçiminde bildiğiniz gibi her geçen gün anlamlı ya da “keyword”diye tabir edilen içerisinde anahtar kelimeleri barındıran kısa domainler piyasadan kalkıyor. Bu yüzden de eski bir domainin düşmesine 2 gün kala ne olur ne olmaz diye “back order” işlemi ile aldım. Şimdiye kadar hiç eski bir domaini kullanmamıştım ancak ismi hoşuma gittiği için ilk defa deneme kararı aldım.
Film sitesi daha önce de açtığım için nelerin olması gerektiğini nelerin olmaması gerektiğini az çok biliyordum ve her konuyu büyük özenle hazırladığım filmlerimi yaklaşık bir ay önce siteye eklemeye başladım. Örnek olarak, site içerisinde her seri filmi tıpkı alacakaranlık izle film serisinde olduğu gibi bir sayfadan ulaşılabilecek şekillerde ekleyerek de kullanıcılara kolaylık sağlamaya çalıştık. Şu sıralar da zamanı geldiğini düşündüğüm için tanıtım yazısı yayınlama işlemine kendimce başlamış bulunuyorum. Umarım sitemi beğenirsiniz.