Acarnet Hakkında

2004 yılından bu yana firmalara markalarını güçlendirme adına 360 derece tam ajans desteği veren Acarnet Bilişim İstanbul merkezli olup aktif 15 üzerinde ekibiyle siz değerli müşterilerine destekler vermektedir.

Web Tasarım Hizmeti

Kurumsal web tasarım çalışmalarında yılların vermiş olduğu bilgili ve deneyimi harmanlayarak son teknoloji profesyonel, özgün tasarımlar yapmaktayız. Web tasarım çalışmalarında izlediğimiz yollar olarak ilk önce analiz çalışması yaparız, sonrasında firmaya uygun tasarımı belirler çalışmalara başlarız, son olarakda tüm test aşamalarını bitirip yayına alırız.
Bu noktada alanında uzmanlaşmış web tasarım ajansı olan firmamızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

Seo Hizmeti

Web tasarım çalışmaları yaparken olmazsa olmaz çalışma SEO çalışmasıdır. Bir siteyi kod ve tasarım aşamasında hangi kelimelerde yükselmeyi hedefliyorsa onay uygun olarak kurgulayıp tüm site içi seo optimizasyon çalışmaları yapılır. Eğer ki müşterimiz başka bir yerde site çalışması yaptırmış bizden sadece seo hizmeti satın almak istiyorsa tekrardan site gözden geçirilip site içi seo optimizasyonu yapılır ondan sonrasında uzun vade hem site içi hem site dışı çalışmalar gerçekleşir. Bu çalışmalarda ortalama kelimelerin zorluğuna göre 3-6-8-12 aylık çalışmalar gerçekleşir ve müşterimize yükselişi gösteren her ay düzenli rapor atılır. Bu noktada tabi müşterimizde sabırlı olmalıdır çünkü seo düşünüldüğü gibi bir anda olacak iş değildir uzun vadeli çalışmaların ürünüdür.


Google Reklamları

Bir firmanın internette bulunurluğunu artırması adına Google arama motorunda en üstte görünüp daha fazla iş potansiyeli için google reklamları aracı olan "Ads" yazılımını kullanırız. Bu noktada müşterimize profesyonel olarak, optimizasyonu yapılmış ads hesabı açarak, günlük olarak takip edip dönüşüm oranını maksimum seviyeye çıkarmaya çalışırız.




Web Yazılım

Firmaların özel bazı proje bazlı web yazılım çalışmalarına ihtiyaçları olabiliyor. Mesela firmanın bir üretim hattı vardır, veya karmaşık bir süreci vardır ve bunları tek bir istemden takip etmek istiyordur ama dışardan aldığı paket yazılımlar buna el vermiyordur. O noktada Acarnet olarak durumu yerinde tespit ederek müşterimize olabilecek en iyi yazılımı oluşturmak adına ilk önce müşterimize yazılım süreç danışmanlığı hizmeti vermekteyiz. Sonrasında yaptırmak isteği yazılım projelendirip yazılımına başlamaktayız.

Sosyal Medya

Firmalara sosyal medya danışmanlığı hizmeti verirken, müşterimizin sosyal medyadan ilk önce ne pazarlamak istediğine bakarak bir strateji oluştururuz. Sonrasında çalışmaları haftalara ve aylara bölerek ilgili çekici görsel, video, tanıtım yazıları hazırlayarak firmanın sosyal medya hesaplarının etkileşim alarak daha fazla kullanıcıya erişmesini sağlarız.


Dijital Reklamcılık

Facebook, İnstagram, Twiter vs. gibi internette bir çok mecrada firmaların hedefleri doğrultusunda stratejiler oluşturularak reklam kampanyaları yürütürüz.


Sizde alanında uzmanlaşmış firmamızdan destek almak istiyorsanız https://www.acarnet.com/iletisim bize bu sayfadaki formumuzu doldurarak ulaşabilirsiniz.