Site Adı: Aysistem
Site Adresi: aysistem.com
Açıklama:

AySistem yada entegre çalışan web siteleri üzerinden tanıtımı ve satışı yapılacak tüm ürünlerin sisteme tanımlandığı modüldür. Bu modülün akıllı tasarlanması sayesinde tüm ürünler (otel, tur, transfer, otobüs ulaşım vb.) sisteme çok kolay ve hızlı bir şekilde tanımlanır ve yönetilebilir.
İşinizi yönetmek için orada olmanız gerekmiyor.

Neden Aysistem?

Aysistem Acenta Otomasyon Sistemi Sayesinde İşlerinizi Hem Bilgisayarlarınızdan Hemde Mobil Cihazlarınızdan Çok Kolay ve Hızlı Bir Şekilde Yönetebileceksiniz!

Modüller Nelerdir?

SATIŞ: Sisteme tanımlanan tüm ürünlerin (otel, tur, transfer, otobüs ulaşım vb.) satışının satış personeli veya şubeler-alt acenteler tarafında kolaylıkla satılabildiği, bu satışların raporlanabildiği modüldür.

OPERASYON: Satışı yapılan ürünlerin (otel, transfer, otobüs ulaşım vb.) satış sonrası işlemlerinin (konfirme takip, yönetim vb.) kolay, hızlı ve güvenilir bir şekilde yapılabildiği modüldür.

ÜRÜN: AySistem yada entegre çalışan web siteleri üzerinden tanıtımı ve satışı yapılacak tüm ürünlerin sisteme tanımlandığı modüldür. Bu modülün akıllı tasarlanması sayesinde tüm ürünler (otel, tur, transfer, otobüs ulaşım, m.i.c.e vb.) sisteme çok kolay ve hızlı bir şekilde tanımlanır ve yönetilebilir.

MUHASEBE: Sistemde satışı yapılan ürünlerin, maaliyet üreten işlemlerin ve cari hesapların (müşteri, otel, alt acente, tedarikçi, personel vb.) yönetildiği, raporlandığı modüldür. Muhasebe modülünün esnek yapısı ve stabilitesi sayesinde tüm muhasebe çalışma yapılarına uyarlanabilir ve neredeyse eğitim gerektirmeden kolaylıkla kullanılabilir.

TİCKET SİSTEMİ: AYSİSTEM kullanıcılarının sistem ile ilgili talep ve bildirimlerini takip etmesini kolaylaştıran, doğrudan destek ekibimiz ile iletişim kurmasını sağlayan modüldür.

RAPORLAR: Tüm sistemde bulunan modüllerin (satış, rezervasyon, muhasebe, ürün) raporlarının alındığı, esnek ve sınırsız filtreye sahip sonuçlar üreten modüldür. Üretilen tüm raporlar excel, pdf gibi formatlarda export edildiği gibi 3. parti bileşenler ile de (Crm, Analytics vb.) entegre çalıştırılabilir.

YARDIM: Kullanıcıların sistem kullanımına ait video ve dokümantasyonlardan faydalanabileceği modüldür.

YÖNETİM: Sistemdeki kullanıcıların, kullanıcı yetkilerinin, şubelerin, alt acentelerin, AySistem ile entegre çalışan web sitelerinin, web sitelerinin seo ayarlarının, web sitelerindeki banner ve görsellerin ve sistemin çalışma ayarlarının yönetildiği modüldür.