Merhaba arkadaşlar,

Tekno İf Güncel Teknoloji Bloğu Tanıtım ve kampanya

bu günlerde açmış olduğumuz Teknoloji sitesinde uygulamak istediğimiz ve kullanıcılarımıza ödül dağıtmak için yaptığımız puanlama sisteminde bu ay en yüksek puan toplayan 10 üyemize 3 aylık full sınırsız hosting sponsoru olacağız.

bu puanları toplamak için ilk adım nedir?
ilk adım siteye üye olmak
Puanlar ne şekilde toplanır?
sitede ki gizli konu ve başlıklarda gizlediğimiz bazı şeylerden sizlere puanlar gelir. ayrıca yorum yazarak da 50 puan alabilirsiniz. makale önererek 50 puan makaleniz yayınlanırsa 1000 puan kazanabilirsiniz. ayrıca arkadaşınıza önerdiğinizde sizin referans numaranız ile kayıt olursa tekrar 1000 puan kazanırsınız.
kimler ödül alabilir
Puanlamada en yüksek puanı toplayan 10 üyemize 3 aylık hosting sponsoru oluyoruz.
Ödülün yani hosting'in özellikleri nelerdir?
sınırsız alan - sınırsız trafik - sınırsız mail - sınırsız MySQL Veritabanı - sınırsız subdomain - lokasyon Türkiye - Yedekleme mevcut - HTML-DHTML, XML-XLS, AJAX, PHP 5.x, .htaccess uyumlu - Türkçe Kontröl Paneli

Ödül Hangi koşullarda verilir?
sitedeki üye sayısı 100 kişiye tamamlanırsa rekabet başlar. üye sayısı 100 kişinin altındaysa ödül bir sonraki aya devreder.
puanlama sisteminde alt sınır 1950 puandır.
Üyenin anormal bir aktivite ile puan topladığı tespit edilirse kesinlikle puanları silinir ve nedeni mail atılarak beyan edilir.

ayrıca wmaraci.com kullanıcılarına özel olarak belirlediğimiz referans numarası ile ilk üyelik de 500 puan ödül alır.

wmaraci.com kullanıcılarına Referans numarası = 551060
web sitemiz = teknoif.com