Sitemiz: https://www.agriradikal.com/
Açıklama: Doğunun en soğuk ve mert insanlarının bulunduğu küçük bir şehir olan Ağrı'ya dair, günlük haber ve paylaşımlarda bulunan yerel haber sitesi.

Ağrı ilinin, tarihi ve haberlerini bir çatı altında Ağrı haber sitesi olarak barındırmaktan gurur duyuyoruz. 2017 yılı itibariyle yayın hayatına girerek haber postalları kelimesinde iddialı birer çıkış yapmış bulunmaktayız. Yıllar geçtikçe, geçmiş ve geleceğe dair memleketimizin sesi olmaktan ve memleket hasreti çeken tüm Ağrı vatandaşlarına kaliteli, doğru ve güvenilir haber verebilmek adına İnternet sitemizi yayın hayatına geçirdik. Kaliteli ve doğru haberin Ağrı'da yaygınlaşması için elimizden geleni yapıyoruz. Gerçekler, yaşananlar ve gündemde olan bitenleri yerel ve ulusal bir şekilde halka sunmaktan gurur duymakla beraber işimizi yapıyoruz.

Ağrı halkının uzun zamandır aradığı gerçeklikleri bir çatıda biriktiriyoruz. Haberlerimizi günlük olarak ajanslardan ve medya kuruluşlarından ve kendi organizasyon ettiğimiz muhabirlerimiz tarafından alıyoruz. Ağrı haberleri ve gündeme bomba gibi düşen skandalları yazarak sizlere iletilerde bulunuyoruz.

Son Dakika Ağrı gelişmelerini saniyesi saniyesine aktararak halka aktarıyoruz. Günübirlik haberleri yayınlayarak gerek sitemiz gerek de sosyal medyada icra ediyoruz. 7 farklı sosyal ağdan kullanıcılarımızı bilinçlendirerek ve mail atarak günlük postayı iletiyoruz. Ayrıca memleketimizde yapılan ve yapılmakta olan tüm gelişmeleri sunuyoruz. Ağrı son dakika haber bültenini gururla sunarız efendim.

Küçük etiketlerimiz:

Ağrı Ağrı haber Ağrı Haberleri Ağrı Son Dakika Haber Ağrı Son Dakika Ağrı Sondakika 04haber ağrı haber 04 haber ağrıhaber ağrıhaberleri