Merhaba arkadaşlar bugün sizlere 1 haftadır aktif olan sitemi tanıtacağım. Eksiklikler tamamlandı, bir kaç küçük ayar kaldı o kadar. Biraz bilgi vermek istiyorum sizlere;

Amaç: İnsanlara bildiğim veya bilmediğim şeyleri öğretmek, hem böylece kendim öğrenebilirim hemde insanlara öğretebilirim.

Kategoriler: Farklı kategorilerin işlenmesinin sebebi tek bir konuya sabit kalmayı sevmemem ve siteyi üç kişi yönetiyor olmamız, her kategoriye özel içerikleri özgün bir şekilde hazırlamayı düşünüyoruz. Şuana kadar bir çok içeriğimiz hazır ve siteye konmayı bekliyor.

Hangi Kategoriye Ne Gelecek?

Oyun: Şuana kadar en çok içerik eklenen bölüm ve hazırda bir çok içeriği bulunmakta, bu bölüme android mobil oyunların incelemelerini ve oyun serilerini eklemeyi düşünüyoruz. Bir çok içerik youtube kanalımızda yayınlanmayı bekliyor.

Teknoloji: Amacım bu kategoride yeni ve son dakika gelişmelerini sunmak. Güncel olmayan haberleri eklemeyi düşünmüyorum.

Belgesel: Bursa'da yaşıyorum ve burada bir çok tarihi mekan bulunmakta amacım bu mekanları sizlere sunmak, videolar hazır editlenmeyi bekliyor.

Fitness: Bir grup arkadaş olarak gittiğimiz spor salonunda sizlere edindiğimiz bilgileri sunuyoruz. Şimdilik spor salonu içerisinde yapılabilecek hareketleri ekliyoruz. İleri ki zamanlarda evde yapılabilecek hareketleri sizlere sunacağız.

Eğitim: Bu kategoriye eğitim hakkında makaleleri, öğretmenlerim tarafından elde edeceğim bilgiler veya yazıları, herhangi bir program vb. bir şeyin anlatımını eklemeyi düşünüyorum.

Komedi: Komedi kategorisine güncel olan komik, eğlenceli etkinlikleri grubumuz ile yaparak ekleyeceğim. Bu bölümü de tamamen özgün yapmayı planlıyorum.

Kategoriler şimdilik bu kadar site yöneticileri olarak üç kişi çalışmaktayız her birimiz farklı içerik ile uğraşıyoruz ve bu şekilde ilerlemeyi hedefliyoruz.

Projemiz hakkında yorumlarınızı bekliyorum.


Kullanılan Tema: TemaFors

Tema Demo: DEMO

Tema Görüntüleri:

ANASAYFA



YAZI İÇERİĞİ



KATEGORİ



SAYFA



404



ARAMA