AKSUTEP – Teknik Elektrik Proje 2020 yılında, elektrik mühendisliği alanında hizmet vermek için kurulmuş profesyonel bir mühendislik şirketidir. Faliyet alanlarımız

Yüksek Gerilim İşletme Sorumluluğu
Trafo yüksek gerilim işletme sorumluluğu sözleşmesi ile belirtilen Yüksek Gerilim İşletme Sorumluluğu trafo kontrolleri , trafo bakımları , Antalya EMO Elektrik Mühendisleri Odası üyesi yüksek gerilim tesislerinde işletme sorumluluğu yetkilendirme belgesine sahip mühendislerimizle işletmelerde tam gün ve tam yıl esasına dayalı hizmet vermekteyiz.

Topraklama Ölçümü ve Raporlama
Elektrik Tesisatı Periyodik Kontrolleri içerisinde topraklama ölçümü, topraklama muayenelerine istinaden topraklama raporu düzenliyoruz. Topraklama ölçüm raporu düzenleyen firma olarak TSE Topraklama Başvurusu , Çalışma Bakanlığı Denetimleri , Kurum Kabullerinde ihtiyacınız olacak periyodik kontroller için topraklama raporu düzenliyoruz.

Paratoner Ölçüm ve Raporlama
İnsanların hayvanların ve yapıların yıldırımdan korunması için gerekli olan paratoner tesisatlarının bakım ve ölçümleri önem arz etmektedir. Yıldırımdan korunma tesisatlarınız için periyodik paratoner muayene ve kontrol raporu hazırlıyoruz. Paratoner ölçümü , paratoner topraklama raporu , paratoner uygunluk belgesi , paratoner ölçüm ve raporlama hizmeti içerisinde verilmektedir.

Elektrik İç Tesisat Kontrolü ve Tesisat Uygunluk Raporu
Elektrik tesisatı periyodik kontrolleri kapsamında, Elektrik mühendisleri odası kayıtlı uzman mühendis kadromuzla elektrik tesisatınızda panolar, prizler, makinalar, asansör sistemleri, paratoner tesisatları , aydınlatma tesisatları , jeneratör periyodik kontrolü , kablolar , trafo periyodik kontrol , iş güvenliği kapsamında gereken iş güvenliği ekipman ve tesisatın kontrolü hizmetleri vermekteyiz.

Termal Kamera ile Elektrik Tesisat Kontrolü
Elektrik tesisatlarında ısınmalar meydana gelmektedir. Bu ısınmalar belli bir seviyeye kadar normal işletme ısısı olarak kabul edilmektedir. Termal kamera ile elektrik tesisat kontrolünde önemli olan ısının zararlı boyutlarda olabileceğinin saptanmasıdır. Termal kamera ile elektrik pano kontrolü hizmetinde kestirimci bakım faliyeti sağlanmış olmakta ve yangın veya üretim kaybının önüne geçilmesi sağlanır

Elektromanyetik alanın insan sağlığına etkileri gün geçtikçe daha derinlemesine araştırmalara konu olmaktadır. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) 2004 tarihlerinde yaptığı ‘Çocukların Elektromanyetik Alanlara Hassasiyeti’ toplantısında Elektromanyetik alanların çocuk lösemisini 2 katı artırdığını tüm dünyaya duyurması, Elektromanyetik alanların sağlık etkilerine yönelik araştırmaların önemini bir kez daha vurgulamıştır. Antalya da konutlarda ve işyerlerinde elektromanyetik alan ölçümü talebiniz için iletişime geçebilirsiniz.

Faturanızda reaktif tüketim bedeli mi var? Kompanzasyon panosu bakımı ve kompanzasyon pano kontrolü ve kompanzasyon uzaktan izleme reaktif güç takibi ile kompanzasyon arızalarınıza çözümler geliştiriyoruz. Kapasitif ceza veya Endüktif ceza nasıl düşürülür diye düşünmeyin. Bizimle ietişime geçerek Antalya’da kompanzasyon firması olarak kompanzasyon sistemlerinde tüm revizyon işlemlerini gerçekleştirelim. Kompanzasyon Bakım Sözleşmesi ile reaktif güç takibinizi yaparak reaktif ceza gelirse biz ödüyoruz.