www.mepzer.com son dönemlerde kurulmuş olan modern bir ticari web sitesidir. Dinamik ve aktif yapısı ile %100 müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla 7 gün 24 saat boyunca teknik destek hizmeti vermektedir. Sitenin müşterilerine taahhüt etmiş olduğu güvenli alışveriş ilkesi gereği, herkesin gönül rahatlığı ile alışverişlerini online olarak gerçekleştirebildikleri bir ticari platform haline gelmiştir. Güvenli alışverişi sağlama konusunda bütün kargolarda şeffaf paketleme yöntemi kullanılarak, müşterilerin sipariş etmiş oldukları ürünleri gördükten sonra teslim alabilmeleri sağlanmaktadır.
www.mepzer.com sizlere site üzerinden gerçekleştirecek olduğunuz alışverişleriniz için tamamen güvenilir ödeme yöntemleri sunmakla birlikte kapıda ödeme imkanı ve taksit seçenekleri de sağlamaktadır. Site üzerinden gerçekleştirilen her alışveriş uçtan uca şifreleme yöntemi ile şifrelenerek ziyaretçilerine ait kişisel ve finansal verilerin tamamen güvenli bir biçimde korunması sağlanmaktadır. Bu güvenli ödeme yöntemlerinin yanı sıra sipariş etmiş olduğu ürünlerini görüp teslim aldıktan sonra ödeme işlemini gerçekleştirmek isteyen müşterileri için kapıda ödeme imkanını da sunmaktadır. Kapıda ödeme seçenekleri nakit, kredi kartı veya banka kartı ile ödeme ve taksitli ödeme gibi yöntemlerdir. Site üzerinden gerçekleştirilen her 150 TL ve üzeri alışverişler için ücretsiz kargo imkanı da sunulmaktadır ve siparişleriniz aynı gün içerisinde kargoya verilmek üzere hızla hazırlanır.
www.mepzer.com sitesi ziyaretçilerini ilk olarak modern tasarımı ile karşılamaktadır. Alışveriş yapmak isteyen ziyaretçiler site üzerinde dilediklerini kolaylıkla bulabilmekte ve istedikleri sayfaya en kısa yoldan ulaşabilmektedirler. Bu konuda sitenin sahip olduğu ara yüzü ziyaretçileri için son derece kullanışlı yapısıyla hizmet vermektedir. Sitede yer almakta olan “Hoparlör ve Kulaklık” kategorisi, “Telefon aksesuarları” kategorisi, “Oyuncu aksesuarları” kategorisi, “Depolama Aygıtları” kategorisi, “Şarj Aletleri, Kablo ve Powerbankler” kategorisi, “Araç aksesuarları” kategorisi ve tablet kategorisi gibi kategoriler altında çok sayıda farklı ve çeşitli ürün, uygun fiyatlar ve kampanyalarla müşterilere sunulmaktadır. Ziyaretçilerin, sitenin sahip olduğu geniş ürün yelpazesi içerisinde kendilerine yönelik en doğru seçimleri gerçekleştirebilmeleri adına ürün karşılaştırma seçeneği de yer almaktadır. Bu seçenek sayesinde site içerisinde, farklı ürünlere ait onlarca sekme arasında kaybolmadan ihtiyacınız olan ürünü en doğru bir biçimde tespit ederek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.
Mepzer yakın bir zaman önce adım atmış olduğu internet tabanlı alışveriş hizmeti dünyasında son derece kararlı, dinamik ve modern yapısı ile müşterilerinin güvenini kazanmayı başarmıştır. Gerek en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla tüketicilere sunabilmek gerekse de satış öncesi ve sonrasında her aşamada müşterilerine destek sağlayabilmesi gibi hizmetleri, ticari amaçlı internet sitelerinin arasında güvenilir bir konuma sahip olmasını sağlamıştır.
Mepzer olarak müşterilerimize daima en farklı ve özgün alışverişi yaşatma ilkesi doğrultusunda yenilenmeyi ve genişlemeyi her geçen gün kararlılıkla sürdürmekteyiz. Bu amacımızı gerçekleştirebilmek için de müşterilerimizden almış olduğumuz olumlu geri bildirimler en büyük ilham kaynağımız olmaktadır.