Ankara Dekorasyon ve Tadilat, uzun yıllar biriktirilmiş deneyim, uzmanlık ve büyük bir ekip ile müşterilerimizi hep memnun etmeyi planladık. Şuan Ankara'da dekorasyon, tadilat işleri yapan, profesyonelliği benimsemiş birinci firmayız diyebilmekteyiz. Bizi tercih edenler memnuniyetlerini ortaya koydukça işimizdeki özeni kaybetmeyerek sürekli kendimizi geliştirerek en iyisini yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Ekibimizde iş becerisi yüksek olan mimarlar ve yüksek mühendisler bulunmaktadır.

Komple Tadilat, Isı Yalıtım, Ses Yalıtımı, Parke çeşitleri, Kapı, Bölme Duvar Sistemleri, Fayans ve Seramik, Duvar kağıdı, Boya ve Badana, Tesisat işleri, Proje çizim işleri ve daha bir çok dekorasyon, tadilat ve çizim işleri üzerine sizlere memnuniyet sağlamaktayız.

Komple Tadilat

Komple tadilat evinizin işlerinin profesyonel bir firma tarafından yapılması anlamını taşımaktadır. Evinizde yapılacak alçı, boya, fayans vb. her ne yapılacaksa çalışanlarımız planlı bir şekilde çalışarak size en iyi, en güvenilir çalışmayı hizmetinize sunacaktır.

Isı Yalıtım

Isı yalıtım evinizin veya ofis ortamınızda ısı kaybını önleyen sistemlerdir. Kışın ev ya da ofisinizin sıcak, yazın ise daha serin olmasını sağlayan sistemlerdir. Isıs yalıtımı bina çevrelerine, çatılara ve duvarlara uygulanabilmektedir.

Ses Yalıtımı

Ses yalıtımı zemine, duvara, tavana uygulanabilmektedir. Konferans alanlarında, sinema salonlarında, ofislerde ses yalıtım sistemi kurarak gürültüden kurtulabilirsiniz.

Parke Çeşitleri

Parke çeşitleri kendi içinde modellerine ve renklerlerine göre değişik çeşitleri vardır. Evinize ve zevkinize en uygun parkenin seçilmesiyle parke işlerinizi yapıyoruz. Seçim sırasında mimar arkadaşımız size evinizde bulunan mobilya ve aksesuarlara göre hangi model ve rengin daha uygun olacağı konusunda bilgi vermektedir.

Kapı

Kapı denilince akla bir çok kapı çeşidi gelmektedir, çelik kapılar, iç oda kapıları, yangın çıkış kapıları vb kapılar vardır. Bu kapıların kurulumunu güvenli bir şekilde hizmet olarak vermekteyiz.

Bölme Duvar Sistemleri

Bölme duvar sistemleri sayesinde ev veya ofis ortamınızda oda sayısını çoğlatabilmenize olana sağlanmaktadır. bölme duvar çalışmasını yaparken ekonomik ve şık olmasını sağlamaktayız. Ekonomik bölme duvar sistemleri kurulumu için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Fayans ve Seramik

Fayans ve seramik üzerine size çok uzun yıllardır hizmet vermekteyiz. fayans ve seramik işleri titizlik ve ustalık isteyen zor bir iştir. Doğru ellere teslim edilmemsi durumunda hem ettiğiniz masraf boşa gidecektir hemde güzel evinizin görüntüsü kötü bir hal alacaktır. Fayans ve seramik seçimi konusunda evinizde şık durması için sizlere ekibimiz yardımcı olacaktır ve güzel bir seçim yapılması sayesinde yapılan iş sonucu evinize aşık olacaksınız.

Duvar Kağıdı

Duvar kağıdı, evinizin veya ofisinizin güzel bir görüntü almasında büyük rol oynarlar. Her oda için farklı desenlerde kağıt seçilebilir ve kullanan kişiye özel alanların oluşturulmasında etkilidirler. Kaliteli bir duvar kağıdı ve aynı zamanda profesyonel bir işçilik sayesinde uzun yıllar evinizin duvarını temiz bir şekilde süsleyebilirler.

Boya ve Badana

Boya badana işleri yapılırken eşyalarınıza zarar vermemeyi amaç edinmiş bulunmaktayız, istediğiniz uygulama yapıldıktan sonra tüm eşyalarınız eskisi gibi tertemiz kalacaktır. Boya badana fiyatları seçilen boyanın kalitesine ve uygulamanın yapılacağı duvara göre değişkenlik göstermektedir.

Tesisat İşleri

doğalgaz tesisatı, su tesisatı ve atık su gibi işlerinize temiz ve güzel çözümler getiriyoruz. Demir boru tesisatı kullanılmış binalarda yıllar geçtikçe paslı suyun aktığını görmekteyiz, borular eskimiz demektir. Ankara tesisat olarak keşif çalışması yaparak problemin kaynağını buluyoruz ve uygun bir çözüm üretiyoruz.

Proje çizim işleri

Proje çizim işlerinizi uygun fiyatlara yapıyoruz. Mimari ve statik projeleriniz için mimar ve mühendis kadromuz ile hizmet vermeye hazırız.

Site : Ankara Dekorasyon