Hızlı, kaliteli ve doğru tercümeyi ilke edinen Proses Yeminli Tercüme, güvenerek teslim ettiğiniz önemli evraklarınızın en kısa sürede ve en üstün kalitede tercümesini gerçekleştirmektedir. Firmamız, 25 dilde yeminli ve noter onaylı tercüme hizmeti sağlamaktadır. Belgeniz, talep ettiğiniz dile tercüme edildikten sonra tercüman kaşesi ve imzası, şirket kaşesi ile birçok resmi kurumda kullanılmak üzere geçerli hale getirilir. Tercümenin ardından dilerseniz noter onayı, apostil/kaymakamlık onayı, Dışişleri Bakanlığı onayı ve konsolosluk onayı işlemlerini de adınıza gerçekleştirir.
Ankara dışında ikamet ediyorsanız, firmamız tüm bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra tercüme ve tasdik işlemleri tamamlanmış olan belgelerinizi ücretsiz hızlı kargo ile tarafınıza kısa sürede ulaştırmaktadır.
Tarafımıza göndermiş olduğunuz tüm belgeler/metinler/sözleşmeler gizli tutulmakta, kesinlikle üçüncü kişilerle paylaşılmamaktadır.
Tercüme edilecek evrak/metinlerinizi prosestercume@gmail.com adresimize göndererek fiyat teklifi alabilir, www.prosestercume.com web sitemizi ziyaret ederek kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.