Site Adı: Dokuma Elektronik
Site Adresi: dokumauydu.com
Açılış Tarihi: 2021
Kullanılan Yazılım Dili: Wordpress

Site Açıklaması: Uydu Satışı Ve Servisinde 15 Yıllık Tecrübeniz
2007 Yılından Beri Hizmetinizde olan Mağazamız Antalya Kepez de Hizmet Vermektedir. Her Çeşit Uydu Cihazı Satışı Montajı Servis Ve Kurulumu Tarafımızca Profesyonel Araç Ve Ekiplerce Yapılmaktadır. Bunun yanında Tüm Şehir içi noktalara Uydu Çanak taşıması Uydu çanağı Kurulumu kablo yenilemesi Hizmetimiz Antalya Şehri Kepez,Muratpaşa Ve Konyaaltı ilçeleride Dahil olmak üzere Genel şehir içini kapsamaktadır.

2007 yılında DOKUMA ELEKTRONIK adı altında orta ölçekli bir mağazada adım attığımız uydu sistemleri sektöründe, kısa süre zarfında Antalya pazarında lider kurumlardan biri olmayı başardık. Yakaladığımız bu ivme, bizi daha sonraki çalışmalarımız için de teşvik etti.

Size de en yakın bölge olan Antalya Kepez ise Dokuma uydu bakım ve onarım servisi en kaliteli bakım ve onarım servisi olarak bölgedeki faaliyetlerimize devam ediyoruz. Dokuma uydu bakım servisi, garanti süresi geçmiş olan uydularınızın her türlü onarım çalışmalarını başarılı bir şekilde yürütmektedir. Ayrıca müşteri memnuniyetini ilke edinerek çalışmalarımızı bölge genelinde sürdürürken daima uygun fiyatlarla hizmet sunuyoruz. Antalya dokuma uydu bakım ve onarım servisiniz…