Web Adresi: www.ankaraikincielesyaalimi.com
Sahibi: Murat AYDOĞAN
Hosting Sağlayan Firma: Netinternet
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: MG DESIGN
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: Wordpress Altyapısı Özel Tema
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:

Aydoğan ticaret Ankara da Tarihi itfaiye meydanında Antika Halı Alanlar ve Tarihi Halı Alanlar diyince piyasaya ve sektöre hakim en tecrübeli firmadır. Eğer sizde bir gün antika halı , tarihi değeri olan bir el dokuması halı yada aşağıda belirttiğimiz listede olan halılardan satmak isterseniz ve alanında uzman bir firma ile iletişime geçmek isterseniz bizi arayın ve aklınıza gelen her konuda yardım fiyat destek alınız.
Hangi alanlarda hizmet sunuyoruz ?
Antika kilim, el dokuma halıların satın alınması ; Aşiyan Halı alımı,Afgan Halı alımı,Angora Halı alımı,Antik Uşak Halı alımı,Avangarde Halı alımı,Şehzade Halı alımı,İpek Saçak Legacy alımı,İran Halı alımı,Can Kat Halı alımı,Deri Halı alımı,Hürrem Halı alımı,Hereke alımı,ikat Halı alımı,Keçe Halı alımı,Kilim alımı,Konya Şirvan Halı alımı,Kristal Nepal Halı alımı,Memlük Halı alımı,Nakkaş Halı alımı,Nakkaşhane Halı alımı,Patchwork Halı alımı,Royal Tebriz Halı alımı,Saf İpek Halı alımı,Sultanabad Halı alımı,Uşak Halı alımı,Versailes Halı alımı,Zara Halı alımı.
Antika ve tarihi halı alımı dışındada aklınıza gelen her nevi ikinci el eşya, kullanılmış mobilya, beyaz eşyalarınızıda piyasa değerinden satın alıyoruz.
Adres ve Telefon Numaralarımız.

Anafartalar Mahallesi Opera Meydanı Çalıkuşu sokak No 3 Ulus ANKARA
Mail Adresimiz :murataydogan06@windowslive.com
Cep Telefonlarımız: 0532 407 75 67 - 0 535 625 63 40
Sabit Numaralarımız: 0 312 311 72 70 - 0 312 311 72 14