AÖF Sınavlarında Başarının Sırrı!.
AÖF Sınavları güz döneminde ara sınavı ve dönem sonu sınavı, bahar döneminde ara sınavı ve dönem sonu sınavı yılın en sonunda da 3 ders Sınavı olmak üzere 5 sınav yapılmaktadır.
AÖF Sınavlarında ilk sınav Kayıt tarihinden takriben 50 gün sonra Yapılmakta ve diğer sınavlar arasında da 40-45 gün olmaktadır. Sıkışık bir zaman aralığında Derslerin her biri 250 shf civarında olan kitaplara çalışmak öğrencileri bir arayışa itmektedir.
Bu sorunun çözümü;
 Önce Konular Hakkında özlü ve damıtılmış bilgileri öğrenmek için AÖF Ders Özetlerine çalışmak,
 Sonra AÖF Çıkmış Sorulara a çalışarak bilgimizi test etmek.
 Daha sonrada AÖF Deneme Sınavlarıyla soru çözerek bilgilerimizi pekiştirmek.
Öğrenciler yıllardır Bu şekilde sınavlara çalışarak Sınavları başarıyla vermekteler.
AÖF Ders Özetleri; Kitapların Ayrıntıları elenmiş Soruların çıkabileceği kısımlar olarak hazırlanmış ortalama 30 civarında kitapçıklardır.Sınavlarda bu özetler soruların % 90 ı yakalamıştır.
AÖF Çıkmış Soruları; Anadolu Üniversitesinin Son 5 sınavında çıkmış sorular;!!Okul dersleri sürekli güncellediğinden çok eski yıllara çalışmanız gerekmez.Toplam 100 soru yeterlidir.Okul AÖF Sınavlarında sık sık aynı soruları veya benzerini sormaktadır.
AÖF Deneme Sınavları yla da bol bol soru çözerek bilgilerinizi pekiştirirsiniz.
Bu kaynakları Adresinize kadar gönderen Kolaysınavlar.com sayesinde Öğrenciler yıllardır AÖF Sınavlarını başarıyla vermektedir.
Sen Neye Hazırsan, O da Senin için hazır. Buradan Bu kaynaklara Bölümünüzü seçerek ulaşabilirsiniz.BAŞARILAR!..