Site url : http://guvenotokiralama.com.com
Site mail : info@guvenotokiralama.com
site telefon: 0216 418 31 50
site gsm : 0532 468 25 75


İçerik : guven rent a car istanbul kadıköy merkezli olup Turkiye genelinde filo arac kiralama,kiralık araba ve rent a car hizmeti vermektedir.

Açıklama:

Güven Rent A Car, 2000 yılında kurulmuş ve hizmet anlayışı sayesinde hızla büyümüş , seçkin bir kurum haline gelmiştir.Talepler doğrultusunda operasyonel filo kiralama,günlük araç kiralama ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın Türkiye deki araç kiralama ihtiyaçlarını karşılayan geniş bir araç filosu oluşturmuş , zaman içerisinde de tecrübe kazanmış dinamik personeliyle 7/24 kesintisiz ve hizmet vermeyi kedine ilke edinmiştir.
Yaşam bizi daha fazla seyahat etmeye ittikçe oto kiralama, kiralık araba (Rent a Car), araba kiralama hizmeti satın alma ihtiyacı artıyor. Belki tatil süresince kullanacağınız bir kiralık araba arıyor, belki iş seyahatinizi kolaylaştırmak için oto kiralama (Rent a Car), araba kiralama hizmeti bulmak istiyorsunuz.
Guvenotokiralama.com, kiralık araba, araç kiralama hizmeti bulabilmeniz için araba kiralama - oto kiralama (Rent a Car), filo araba kiralama hizmetlerini sizin için sunuyor. İstanbul içi (Kadıköy merkez, Seyrantepe şube) oto kiralama, kiralık araba (Rent a Car), sizlere hizmet için kararlılıkla yoluna devam ediyor...
İstanbul Kadıköy - Kızıltoprak merkez ve Seyrantepe şubemizden oto kiralama (araba-araç kiralama) rezervasyonu yaptırabilirsiniz.

İletişim Sayfası