-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
siteniz güzel bir konuya değinmiş, bu örnekte başka site var mı bilmiyorum ama yoksa siteniz tutabilir.
1- Logonuz kesinlikle değişmeli
2-Temanız fena değil, ancak üst banttaki araç markaları yanda zaten var. Bence üst bant kısmında Hakkımızda,gizlilik,iletişim vb. şeyler olsa daha iyi olur.
3-kategoriler kısmında ki araç marka linklerinin yanında ki araba logosu amatörce olmuş. kesinlikle kaldırılmalı.
4-Orta üst kısımda ki resimli alan 2 resimler sınırlı olmamalı.
Benim gördüğüm eksiklikler bunlar. Tabi bu benim kendi şahsi görüşüm. yolunuz açık olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Selamlar, doğru veya yanlış olsun, hoşuma giden olsun ya da olmasın, böyle tek tek yorumlamanız çok sevindirici oldu benim için hocam. Öncelikle teşekkür ederim.
1)Logo görüldüğü üzere uyduruğun uyduruğu. Ben ayarladım... Logo yaptıracağım zaten. Bir an evvel sizlerden fikir almak adına bu haliyle paylaşmak istedim sitemi...
2)O benim de takıldığım bir konu ama nasıl düzeltilebileceğini bilmiyorum. Tema satın aldığım arkadaş ile görüşeceğim bunu...
3)Araba iconunu ben ekledim, daha hoş durur gibi geldi bana ama gene de değerlendireceğim bunu. İcon olmadan sanki iç içe girmiş gibi görünüyordu, bu sebeple eklemiştim. Sanırım 2. maddede dediğiniz oalyı yaptığımda otomatik olarak bu da ortadan kalkmış olacak...
4)O alan iki resimlik değil hocam. En az 5 resimlik fakat şu an sadece iki yazı ekli olduğu için onlar dönüyor slaytta...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mesela kategorilerdeki otomobil logosu yerine her markanın kendi logosu olabilir.
Ek Olarak: bende tşk ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siteyi yapan kişi büyük ihtimalle bunu halledebilir. İnanın bende bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Rica ederim. Yolunuz açık olsun. Birşey olursa yine fikirlerimizi paylaşırız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Sizce sitemin son durumu nasıl arkadaşlar, logosunu yaptırdım, kategorilerde düzenlemeler yaptım...
Ek Olarak: @[systemkruger](userid:58968) Sizce websitemin son durumu nasıl hocam...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
slm hocam. logo çok hoş olmuş. Siteye en uygun logo budur heralde. Diğer eksikliklerde giderilmiş. Daha önceden de dediğim gibi eğerki alanında başka site yoksa ilerleyen zamanlarda çok iyi yerlere gelebilir. Bu arada gördüğüm birkaç eksikliği de söyleyeyim.
-Araç arızasını sor kısmı ingilizce açılıyor. sitenin kendisi türkçe olup orası ingilizce olunca site amatörmüş havası veriyor. Aslında bu siteyi yapanın suçu. bunu siz söylemeseniz bile kendisinin düzeltmesi gerekirdi
-üst bant değişebilir. Biraz daha profesyonel bir dokunuş gerekiyor.