Araklı haber sitesi 2019 yılında kuruldu. Araklı halkına güncel haberleri, tüm sadeliği ve doğruluğuyla sunmayı ilke edinen sitede, Araklı’da yaşananları, etkinlikleri, son dakika haberleri okuyabilirsiniz.

Araklı haber sitesi Araklı’da her gün, onlarca Araklı haberi ile okuyucuya en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. Deneyimli haber editörü kadrosu ile ilçenin gündemini, herkese sunan haber sitesinde Araklı haberleri, Araklı son dakika gelişmelerden haberdar olmanızın yanı sıra, Araklı şehir rehberi, fotoğraflarla Araklı gibi kategorilerde Araklı hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Araklı haber sitesinde siz de muhabir ve yazar olabilir, yazdığınız yazıları ile gönderdiğiniz haberleri anında binlerce kişiye ulaştırabilirsiniz.

Araklı hakkında videolar, video haberler, galeri içerikler, listeler, testler ve daha fazlası. Haber sitesinden daha fazlasını okuyucusuna sunan bir internet sitesidir.
Tarafsız, yansız, özgür, cesur yayıncılık ilkelerini benimseyen, yalan haber ve ilgi çekici manşetlere karşı olan Araklı Haber Sitesi tüm Araklıların hizmetindedir.

Web Site Adresi: www.araklihabersitesi.com