Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle bir süredir üzerinde çalıştığımız Arreb ulusal Açık Dizin Projesini tamamladık ve aşağıda ki 5 dil ile yayın hayatına başlattık. Sizlerinde web sitelerini dizinimize bekliyoruz. Arreb'e yüksek kaliteli ve belirli kriterlere sahip (site önerme sayfasında kriterler mevcuttur) web siteleri kabul edilmektedir.

Arreb - Ulusal açık dizin projesi

Arreb Türkiye - http://www.arreb.com

Arreb Global - http://en.arreb.com
Arreb Almanya - http://de.arreb.com
Arreb Rusya - http://ru.arreb.com
Arreb Çin - http://cn.arreb.com

%100 Yerli Dizin
Sizlerinde desteği ile tamamen Türk tasarımı, kodlaması ve sahipliği altında büyük bir dizin olmayı hedefliyoruz. Bir sonraki dmoz neden Türkiye'den olmasın ki! Ayrıca bize destek olabileceğiniz bazı banner'lar hazırladık onları da destek ol sayfasından alabilirsiniz. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederiz.



Ayrıca sitemizde editör olmak ve web önerilen siteleri kontrol altında tutmak, kalite kontrollerini yapmak ve zaman zaman dizine kabule dilen siteleri incelemek, dizinin kalitesini her gün daha fazla yükseltmek için destek olmak için dilediğiniz kategorinin orta alt kısmında editör ol yazan bağlantıya tıklamanız ve sizden istenen bazı bilgileri girmeniz yeterlidir.

Arreb Dizin’e nasıl sitemi önerebilirim?
Öncelikle www.Arreb.com anasayfasına girin, siteniz için en uygun kategoriyi bulun, ve alt sol taraftaki "Site Öner" butonuna tıklayın. Siteniz için istenen bilgileri doldurun ve yollayın. Eğer siteniz dizine girebilecek kadar kaliteli bulunursa 24 saat içerisinde eklenecek ve eklenip eklenmediği size e-posta ile bildirilecektir.

Arreb'in webmasterlar için önemi nedir?
Arreb'de listelenen siteler, Arreb listelerinden faydalanan arama motorlarında üst sıralara çıkma şansını yakalarlar.

Ek Olarak: Site eklemeleri devam etmektedir. 2 gün içerisinde 160+ başvuru aldık. Herkese teşekkür ederiz.