Aslında bu siteyi wmaraci.com'da 3. tanıtmam oluyor. Sebebi ise kapanıp açılması ve içeriğinin değiştirilmesi. İlk olarak blog şeklinde açılsa da daha sonradan forum(MyBB) ve ardından da (PBBoard) olarak değiştirildi.
Site İsmi(Link): Artioyun.net
Google PageRank(PR): 0
Açılış Tarihi: 26.04.2012
Site İçeriği: Oyun İnceleme ve Tam Çözüm
Kullanılan Yazılım Dili: PHP,HTML,CSS,MySQL (PBBoard)
Merhaba,
Kişisel olarak satın aldığım bir başka domain var o da artioyun.net. İlk olarak arkadaşımla beraber oyun inceleme ve tam çözümleri için bir blog açmayı düşünmüştük fakat arkadaşımın ilgisizliği yüzünden bu planımız da suya düştü. Ardından IPB adlı çok iyi bir forum scripti olduğunu öğrendim. Gerçekten ücretli olması dışında dört dörtlük bir sistemi vardı. Lisans satın alamadığım için ilk olarak MyBB ile bir forum kurdum. Fakat sıradan kalmıştı. PBBoard adlı bir başka ÜCRETSİZ forum scripti duydum ve çok etkilendim. Gerçekten çok iyi yapılmış bir kodlama. Araplar tarafından yapılmasıyla orjinal destek sitesi Arapça fakat Türkçe de bir destek sitesi bulunmakta. Artı oyun'a geri dönersek. Artı Oyun'da oyun incelemelerini ve tam çözümlerini bulabilirsiniz. Online oyunlar hakkında rehberler ve görev listeleri de bulabileceğiniz alanlar bulunmakta. Artık tek gerek kalan üyeler ve ziyaretçiler. Üyelerin de yardımıyla rehberleri tamamlayacağız. Aşağıdaki adresten sitemize ulaşabilirsiniz.
www.artioyun.net/forum