Uygulama Linki:

My Petition Assistant: AI Tool - Apps on Google Play

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.erhangunes.dilekce

Selamlar

🛠 Uygulama Ne İşe Yarıyor? Uygulama, derdinizi kendi cümlelerinizle anlattığınızda (Örn: "Ev sahibim %100 zam istiyor, itiraz etmek istiyorum"), bunu alıp resmi hukuk diline uygun, profesyonel bir dilekçe taslağına dönüştürüyor.

🚀 Öne Çıkan Özellikler:

• 🤖 AI ile Yazım: Hukuk terimlerini bilmenize gerek yok, siz anlatın o yazsın.
  • 📄 PDF Çıktı: Hazırladığınız dilekçeyi doğrudan A4 formatında, resmiyete uygun PDF olarak indirip yazdırabilirsiniz.
  • 📸 Kamerayla Tara (OCR): Elinizdeki fiziki bir belgeyi veya size gelen bir ihtarnameyi tarayıp dijital metne çevirebilir, üzerine cevap yazabilirsiniz.
  • 📂 Hazır Şablonlar: Kira tespit, tahliye, tüketici hakları, istifa, banka itirazları gibi yüzlerce hazır taslak mevcut.

⚠ Önemli Not (Yasal Uyarı): Uygulamam bir avukat değildir ve hukuki danışmanlık vermez. Amacım, teknik bir araç sunarak belge hazırlama sürecinizi hızlandırmaktır. Kritik davalarınızda mutlaka bir hukukçudan destek almanızı öneririm.

💬 Sizden Ricam: Uygulamayı henüz yeni yayınladım. Arayüz, kullanım kolaylığı veya "şu özellik de olsa süper olur" dediğiniz noktalar varsa yorumlarınızı bekliyorum. Olumlu/olumsuz tüm eleştirileriniz benim için çok değerli.

Destek olan, indirip 5 yıldız veren herkese şimdiden teşekkürler!