netbozum
wmaraci reklam

Asansörlü Eşya Taşıma

2 Mesajlar 484 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 484 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

egeturnak egeturnak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Kimyager
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
İstanbul'da ev eşyası taşımacılığına yeni bir boyut kazandırdık. Artık ev eşyalarınızı asansörlü sistem ile taşımaktayız. Sizlerde ev eşyalarınızı asansörlü eşya taşıma sistemimiz ile taşıyarak güvenli ve sorunsuz bir taşıma gerçekleştirebilirsiniz.

Eşyalarınız asansörlü taşıma sistemi ile daha kolay ve hızlı taşınmaktadır. Detaylı bilgi için firmamıza aşağıdaki bilgilerden ulaşabilirsiniz.

Çağrı Merkezi: 444 9 069

Web: http://parcaesyatasima.com.tr/asansorlu-esya-tasima/

wmaraci
reklam

tahsinyaman tahsinyaman WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 27.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Sistem Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 114 / 117
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam hayırlı günler olsun,

Öncelikle ufak tefek gözüme takılan şeyleri söylemek istiyorum.
logonuzda ege tur ve ege bölgesi haritası olması ve istanbula hizmet veriyor olmanız.
hizmet alanınız sadece istanbul bölgesi ise logonuza ufak bir revize yaptırabilirsiniz.

bir diğeri ise asansörlü taşımacılım çok önceden beridir var. yeni bir boyut kazandırdık diyince asansörlü taşımacılığı siz buldunuz gibi anlaşılıyor.

Söylemeden geçemeyeceğim tek konu nakliye hizmeti veren en düzgün siteyi sizde gördüm. kurumsallık adına atılmış büyük bir adım da 444 lü numaranız. Başarılarınızın devamını dilerim.

Ek Olarak: Hocam özür dilerim bölgeler arasında ege bölgesini gözden kaçırmışım :) logo ile ilgili eleştirimi görmezden gelebilirsin .

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al