cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Nasıl başvuru yaparım?
Sayaç başvuruları facebook.com/asksayac üzerinden yapılmaktadır. Başvuru yapmak için facebook sayfamızın en son paylaşıma bizi etkileyecek bir şeyler yaz! Etkileyecek yazı yaz yazmasına da, sayaç istediğini de sonunda belirt. Eğer şansın var ise ekibimizden birisi size geri dönecektir. :)
Kullanıcıları bilmemde sizin şansınız varsa belki yanlışlıkla şeş kaza kullanır sitenizi.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Günlük 750/1.000 hiti olan bir siteye yaptığın yorum komedi dostum. 52 sayaç var şuan hazırda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İlk önce özel yazılım zannettim, blogger ile bu iş olmaz, pardon 1k hitinize hakaret olmasın
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bakın benim amacım tanıtımdan ziyade görüş ve önerileri almak ve bunu konuda da belirttim. Hit zaten var ama neler katılabilir, daha fazla ne yapabiliriz. Blogger tabanından çıksak ne gibi şeyler olabilir. Bunlar gibi şeyler lazım. Hayır anlamadığım hemen niye can sıkıcı yorum yapıyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Ben adam akıllı bir temaya oturtmanız ve manasız yazı içeriklerinizi derhal yok etmeniz taraftarıyım. o kadar (1k) hiti olan biri neden bu zamana kadar bir girişimde bulunmaz onuda anlamış değilim. Son olarak gerek içerik gerek full görseller bana tr.gg leri hatırlattı. hatta pek çok tr.gg daha profesyonel diyebilirim. Söylediklerimi hakaret bazlı anlamazsın umarım. Ama yinede bu sekilde 1 k hite tırmanmanı kutlarım zor iştir. :) Bol şans.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Recbook Creative
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blogger da profesyonel değilim temayı dün değiştirdim. Üstünde oynanacaktır. Daha basit göze hitap eden birşey olması tabiki kullanıcıları sitede tutar. Bende bu konudan dolayı bu konuyu açtım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
fikir ilginç piyasa yapabilir tahminimce fakat tema ve yazılımı acil olarak değiştirmeniz gerektiği kanaatindeyim özellikle kendinize özgün bir yazılım ve tasarım yaptırarak çok çok daha iyi yerlere getirilebilir diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
sistem çok hoş hemen kaydolmak istedim sonradan sosyal medyaya yönlendirdi sayfanızı açtım ve kapattım belirli bir kitleye ulaştıkdan sonra sosyal medyaya yönlendirme yapsanız daha iyi olur bence
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.