Herkese merhabalar.AsosyalGenc bugün itibariyle yayın hayatına başlamıştır.Site hakkındaki tüm detaylar aşağıdaki yazımızda!

Herkese merhaba;

Bugün internet alemine katılmaktan dolayı oldukça heyecanlıyım.Kısa ve öz olacak.Hiç uzatmayacağım.

AsosyalGenc olarak bu blogun kurulma amacı nedir? İzleyeceği yol nedir? Hangi kategorilerde yazılar yer alacak? Ve bu gibi daha birçok soruyu sizlere 5N 1K eşliğinde cevaplayacağım bu ilk yazımda.Böylece hem blogu tanıtmış olacağım hemde geleceği hakkında fikirler vereceğim.

Hazırsanız başlayalım!

Ne?

AsosyalGenc nedir , ne için kurulmuştur, içeriği nedir, hedefleri nedir ne değildir? gibi soruları bu başlık altında cevaplayacağım.

AsosyalGenc kişisel bir blogtur.Herhangi bir kategorisi olmaksızın genel bir konuya hakimdir.Ama belli başlı konuları sayacak olursak teknoloji,sosyal medya, gündeme dair yazılar, futbol ve eğlence üzerine yazıları sayabiliriz.Gün gelecek belli başlı bilgisayar sorunları,android sorunları üzerine yazılar yazılacak gün gelecek gündem değerlendirilecek gün gelecek grafik tasarım hakkında yazılar yazılacak.Anlayacağınız bu blogta her türlü yazıyla karşılaşacaksın.

AsosyalGenc çocukluğundan beri hep bir websitesi kurma hayali olan ve insanlara paylaşım yapmayı seven bir çocuğun şu anki büyüyüp bu hayalini gerçekleştirdiği blogudur.

Hedeflerimin arasında her zaman daha iyi olmak vardır benim.Bu günlük yaşantımda da böyle.Ve haliyle buda bloguma yansıyor.İşte bu yüzden hedefim internet aleminde yeri bilinen ve hatrı sayılır,konuşulan bir blog olmak.İnşallah o günleride sizlerin yardımıyla göreceğiz.

Ve en önemlisi de AsosyalGenc kesinlikle kar için kurulmuş bir blog değildir.Eğer öyle olsaydı bu yazıyı yazmaya başlamak bile hata olurdu.

Neden?

AsosyalGenc bugün neden kuruldu veya adı neden AsosyalGenc?

Çünkü AsosyalGenc adının daha önce bir geçmişi yok.Ve akılda kalıcı ilgi çekici bir isim.

AsosyalGenc'in teması neden bu tema?

Çünkü benim için tema ilk sırada yer alır.Daha sonra ise içerik.Tema dediğin hem sade hemde albenili yani çekici olmalı.İşte ben bu temanın bu şartlarda olduğunu düşündüğüm için bu temayı kullanmaktayım.

Nasıl?

Şimdi geldik fasulyenin faydalarına.

Ben bu blogu nasıl idare ediyorum,yazılarımı nasıl yazıyorum,izlediğim yollar nasıl?

Yazılarımı yazarken izlediğim yol ise planlı bir yol.Aklıma bir konu takılınca,ilgimi çeken birşeyi izleyip,dinleyip,yaşadıysam not alır akşam blogumda yayınlarım.Bir diğer yol ise internette vakit geçirdiğim zamanlarda diğer bloglardan veya sosyal medyadaki konulardan ilgimi çeken gündem olaylar veya gelişmeleri yine not alıp akşamına yayınlamak şeklindedir.

Nerede?

Evet blogumla nerede ilgileniyorum gibi bir soruya kalkıpta bir ofisim veya şirketim olmadığı için ev cevabı vereceğim. :D Blogumla kesinlikle evde,evde de odamda ilgilenirim.Başka bir yeri geçtim,başka bir oda mümkün bile değildir.Nedenini bende bilmiyorum.Odamda rahat ediyorum o kadar. :D

Ne Zaman?

Bu blogu belli bir saat ve düzen içerisinde idare ediyorum.Hafta içi 21.00-22.30 saatleri arasında idare ederken haftasonu saat farketmiyor.

Ayrıca hafta içi/haftasonu farketmeksizin bana blogumun iletişim bölümünden saat 08.00-23.00 saatleri arasında her an ulaşabilirsiniz.

Kim?

Ve geldik en can alıcı soruya.Burada kendimden bahsetmeyeceğim.Çünkü kendi hakkımda bilmeniz gereken tüm bilgiyi Hakkımda kısmında yeterince verdim.

Ve sonunda bitirdik işte.Yazının başında "Kısa ve öz olacak.Hiç uzatmayacağım." dedim evet ama malesef uzadı işte.Fakat gerçekten bu yazıyı yazarken çok büyük keyif aldım ve zamanın nasıl geçtiğini bile farketmedim.Biraz uzun ama iyi bir yazı olduğunu düşünüyorum.Sizlerden de böyle bir yazı bekliyorum.

Ayrıca her türlü soru istek veya önerinizi bu yazının altına yorum yaparak bildirebilirsiniz.

Hadi Başlıyoruz! :)