wmaraci reklam

Astro Yazılım Web Sitemiz Açıldı

2 Mesajlar 85 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 85 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

astroyazilim astroyazilim YAZILIM FİRMASI Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2023
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Full Stack Developer
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Merhabalar öncelikle, oldukça uzun zamandır hayalim olan girişimimi başlatmış olup web sitemi nihayet tamamladım. Profesyonel web tasarımı hizmeti için bana dilediğiniz zaman hem web sitesi üzerinden hem de wmaracı üzerinden ulaşabilirsiniz. Sizlerin de yorum, fikir ve önerilerinizi duymayı çok isterim. 😊

https://astroyazilim.com

PROFESYONEL WEB SİTENİZ OLSUN

Özenli hizmet için irtibata geçebilirsiniz. WhatsApp bilgisi için PM gönderiniz.

paytr kampanya
reklam

iremx iremx WM Aracı Altın Üye
  • Üyelik 05.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / K
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 4 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba! Başlattığın girişim için tebrikler, gerçekten heyecan verici bir adım atmışsın. Web sitene bir göz attım ve tasarımın oldukça hoş göründüğünü söyleyebilirim. SEO konusunda başlangıçta dikkat etmen gereken birkaç nokta olabilir. Örneğin, sitenin hızını düzenli olarak kontrol etmen çok önemli. Çünkü hem kullanıcı deneyimini geliştirir hem de Google’in gözüne girersiniz. 🤓 Ayrıca başlık etiketleri ve meta açıklamalarını da optimize etmek uzun vadede yararlı olacaktır. İçeriklerindeki anahtar kelime yoğunluğunu doğal bir seviyede tutmayı unutma.

Web siteni ve hizmetlerini tanıtırken de sosyal medya platformlarını aktif bir şekilde kullanabilirsin. İhtiyacın olan bir konuda yardım ya da destek gerekiyorsa buradayım, elimden geldiğince yardımcı olurum. İyi şanslar! 🚀

astroyazilim

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al