Site Adı: Backlink Al
Site Adresi: http://www.backlinkal.com
Açılış Tarihi: 1.4.2015
Kullanılan Yazılım Dili: Wordpress
Site Açıklaması:

Backlinkal.com olarak sizlere Backlink - SEO - Web Çözümler - Sosyal Medya Paketleri sunuyoruz. Sitemiz amaç olarak müşterilerimizin marka itibarını arttırmak ve internet desteği sunmaktır. Siz değerli marka sahipleri sadece satış ve pazarlamaya odaklanırken biz sizler için sitenizi üst sıralara taşıyor sosyal medyada sizin yerine aktif kullanımlar yapıyoruz.

Backlink Paketleri :

Arama motorları genellikle web sitesini sıralarken popülerlik kriterini göze alır. Seçtiğiniz anahtar kelimelerine özel rekabet analizlerini işlemlere başlamadan önce siz değerli müşterilerimze sunuyoruz. Baclink servisimiz sayesinde arama motorlarında hızla yükselin!

Ekonomik SEO Paketleri :

Küçük ve Büyük İşletmeler İçin Kurumsal Seo Hizmeti

Yeni bir web sitesi oluştururken karşılaştığınız zorlukları anlıyor ve sizlere sınırsız çözümler sunuyoruz. Seo hizmetleri için istenilen yüksek rakamlar yerine küçük ve orta ölçekli işletmeler için ekonomik Seo paketleri geliştirdik. Amacımız kurumsal şirketelerin bütçelerine ve iş ihtiyaçlarına en uygun yüksek kalitede en iyi hizmeti sunmak. Yüksek kalitedeki seo araçlarımız kurumsal sitenizi başta Google, Yahoo, Bing ve Yandex arama motorlarında üst sıralara en kısa sürede çıkaracaktır. Eğer paketlerimiz özel gereksinimlerinize uygun değilse, hemen bizimle iletişime geçin size özel projeler oluşturalım.

Web Geliştirme :

Özel Yazılım GeliştirmeBacklinkal olarak bugün 12 ülkede 78 seçkin firmayla iş ortaklığı yapıyoruz. Sistemlerimiz müşterilerimizin ihtiyaçlarının yanı sıra onlara kolaylıklar sağlamak ve kaliteli yazılım geliştirme hizmetleri sunmaktır. İşinize özel oluşturduğumz uygulama ve yazılımlar yeni bir kavram değildir. Her geçen gün modernleşen dünyada bugün hemen hemen her kurumsal şirket teknoloji ve yazılımlardan yararlanmaktadır. Özellikle temel avantajlar olarak zaman, çaba ve paradan tasarruf edebilirsiniz. Yazılım tabanlı uygulamaların kullanımı küresel işletmelerin tüm görünümünü değiştirdi. Günümüzde küresel işletmeler gerekli teknoloji ve yazılımlarla hata ve oluşabilecek kargaşaları “0” a indirme çabasına girdiler. Basit kullanımlı yazılım araçlarımızla maliyetinizi azaltın ve verimliliği arttırın!

Sosyal Medya :

Sosyal medya paketlerimizle küçük işletmelere pazarlama fırsatları ve benzeri birçok avantajlar sunuyoruz. Sosyal sonuçlar alabilmek için tasarladığımız size özel paketler işiniz için avantajlı ve oldukça düşük maliyetlidir.
Kimler sosyal medya peketlerini kullanmalıdır? Bizim paketlerimiz küçük ve orta ölçekli işletmeler için ideal paketlerdir. Kısa sürede sosyal medyada aktif olmak ve belli bir müşteri kitlesini çekmek için servet harcamak istemiyorsanız, en uygun paketleri sizler için hazırladık. Bizim işimiz sizin büyüyen işinizi daha da ilerletmek ve sosyal medya dünyasında itibar kazandırmaktır.

(Türkiye/İstanbul) | destek@backlinkal.com | Backlink