Ne işe yarar ?
- Link satışı yapan kişilerin linklerini çok düzenli bir şekilde kayıt altına almasını ve zamanı geldiğin mail ile linkin kaldırılması için uyarı almasını sağlar.
- Alıcı ve satıcıyı birleştirerek linklerinizin satışını kolaylaştırır.
- Php kodu ile tek siteden linklerinizi kontrol edebilirsiniz. (Henüz aktif değil)
- Geçmişe yönelik ve anlık link kaydı
- Profil sayfanız sayesinde dışarıdan gelen kullanıcılar sizi tanıyabilir, sizin tüm sitelerinizin pagerank ve alexa değerlerini görüntüleyebilir ve size iletişim formu ile mesaj yollayabilirler.

Neden böyle bir site kuruldu ?
Birçok kişi sitesinden link satışı yapmakta ve araştırmalarıma göre birçok kişi bunu düzensizce kayıt altına alıyor. Mesela ben defter tutuyordum. Tablo şeklinde site linki, keyword, site sahibi, alınan para, ekleme tarihi ekleme süresi, ödeme yapılıp yapılmadığı yazıyordu. Bunları yazmak yetmiyor birde siteye eklemesi var. Ayrıca ne zaman kaldırılması gerektiğini de bulup hatırlatma gerekli. İlk başta sadece kendim için basit bir script yazıyordum. Php'yi de yeni öğrenmeye başladığım için geliştirmek istedim. Bir sürü özellik ekledim ve daha da ekleyeceğim.

Ücreti var mı ?
Şu an için hiçbir ücreti yoktur. Ücretsiz üye olabilirsiniz.

Son derece amatör olarak başladığım bu yolda öneri ve görüşlerinizi eksik etmezseniz çok sevinirim. Sistemde gördüğünüz hataları, değiştirilmesini istediğiniz yerleri veya eklenmesi gereken özellikleri konu Altından veya http://addbacklink.net/#iletisim adresinden iletebilirsiniz.

Örnek Profil Sayfası
Emre Dipi
Mark Zuckerberg (Tamamen sahtedir :) )