wmaraci reklam
tr.link

balonsatis.com

6 Mesajlar 703 Okunma
acebozum
tr.link

yigitcankus yigitcankus balonsatis.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Balon İmalat & Üretim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 824
  • Beğeniler 634 / 145
  • Ticaret 12, (%100)

balonsatis.com 2007 yılında tamamen öz sermaye ve birikimi ile sektörde yerini almasıyla birlikte lider ve güvenilir firma olma yolunda hizmetlerine devam etmektedir. Bayrampaşa Merkezli olan firmamız 2 ayrı üretim hattı ile hizmetlerine devam etmektedir. 1. hat balon üretimi ve balon imalatı üzerine kurulmuş olup 2. hat ise balon baskı, balona baskı ve jumbo balon baskı üretimi sağlamaktadır.Üretimde teknolojinin sunmuş olduğu tüm yenilikleri fabrikamızda değerlendirerek ve daha iyi sonuçlara ulaşabilmek amaçlı ekipmanları kullanmakta olup, her zaman yeni teknolojiyi ve üretim konusunda geliştirmeleri takip etmekte olup, firmamız bünyesine yenilikler katmaya ve müşterilerimize “mutlu müşteri” anlayışı ile yaklaşmaya devam etmekteyiz.Balon Üretiminde Avrupa Standartlarına göre üretim yapmakta olan firmamız; uygun fiyat ve kaliteli imalat düşüncesini benimsemiş olup bu düşünceler doğrultusunda çalışmalar sağlamaktadır, Gelişmeleri takip etmekle birlikte AR-GE Çalışmalarımız ile sektörün kalitesini arttırmaktayız. 2015 Dünya Pazarında Geniş Üretim ve Hizmetleriyle Sarmaşık Ajans ismiyle markalaştırılmış olup, 3.500 m2 Fabrikasında günlük 1.500.000 Balon Üretimi ve tüketici talep ve isteklerini karşılamaktayız. Çalışmalarımızda talep ve isteklerinizi en hızlı bir şekilde karşılaşıp alanında uzmanlaşmış grafiker, genç dinamik kadromuz ile Dünya Standartlarına adapte olmaktayız.

Balona Baskı Hizmetleri Firmanızı ön plana çıkarmak ve çeşitli etkinliklerinizde gerek firma adınızın gerekse de firmanızı çağrıştıracak mesajların balonların üzerinde yer almasını istiyorsanız Baskılı baloncu yoluna başvurabilirsiniz. Baskılı balon konusunda destek veren güvenilir firma ile artık firma logonuzu da ortaya çıkarabilmeniz sizin adınıza son derece kolay olmaya da başlayacaktır. Hemen istediğiniz teklifleri ve firma logo baskılarınızı yaptırabilmeniz adına firma ile iletişim haline geçerek tüm ihtiyaçlarınızın da bundan böyle an ve an karşılanmasını sağlayabilirsiniz.Günün her anında reklam ve tanıtım ihtiyaçlarına sahip olan firmalara özel olarak isim baskılı balon desteği vererek kendilerini en iyi şekilde hedef kitlelere tanıtabilmelerine de yardımcı oluyor. Firmanın web sitesinin yoluna sizlerde yönelerek baskılı balonların çeşitlerine de artık gönül rahatlığı ile göz atmaya başlayacaksınız. Aynı zamanda logo baskılı balon konusunda tek yapmanız gerekenler ise balonsatis.com yoluna bir an önce başvurmak olacaktır.
Bu sayede en kısa zaman dilimi içerisinde firma logonuzu balonlarda görerek müşterilerinizin daha iyi sizi tanımasını sağlayacaksınız.

Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com
googleasistan
reklam

• Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 824
  • Beğeniler 634 / 145
  • Ticaret 12, (%100)
Sitemizde düzenlemeler yapılmıştır. Değerlendirme, yorum, eleştiri kabul etmekteyim :)

Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com

alminatasarim alminatasarim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 212
  • Beğeniler 129 / 40
  • Ticaret 1, (%100)
sitenizi inceledim gayet şık her ikiside...
http://www.yetita.com a eklemenizi tavsiye ederim.

Ayrimnet Web Çözümleri
www.ayrim.net

Web Tasarım - E-Ticaret ve Marka Tescil

• Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 824
  • Beğeniler 634 / 145
  • Ticaret 12, (%100)
alminatasarim , ilginiz için teşekkürler :)
Ekledim.
alminatasarim

kişi bu mesajı beğendi.

Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com
wmaraci
wmaraci

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Eleştirilere başlayalım o zaman:)

Şaka bir yana, tekrar hayırlısı olsun dileklerimi ileteyim istedim.

Kolay gelsin.
yigitcankus

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 824
  • Beğeniler 634 / 145
  • Ticaret 12, (%100)
yilmaz70 teşekkür ederim abi :)
Eleştiriye açığız her daim...
yilmaz70

kişi bu mesajı beğendi.

Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al