[SIZE="4"]Tanıtım Materyalleri – Grafik Tasarım Nedir ? tanıtım metaryalleri grafik tasarım nedir ?[/SIZE]

Tanıtım Materyalleri Nelerdir ?

Katalog, dergi, broşür, afiş, kartvizit, insert, banner, bilboard gibi eski pazarlama yöntemlerinden olup günümüzde aktif olarak sıklıkla kullanılmaktadır. Doğru kullanıldığında ise büyük etki yaratırlar.

Grafik Tasarım Nedir ?

Bir mesajı görsel yollarla belli hedef kitlelere ulaştırmak amacıyla logo, katalog, afiş, flyer, kartvizit gibi tüm tanıtım metaryallerini belli programlar ile tasarımının yapılması, yazılı ve görsel elemenleri sanatsal ölçülerde tasarlanması ve çizilmesine grafik tasarım denir.

Grafik tasarım çalışmalarımızı yaparken dünya’nın en çok kullanılan creatif tasarım araçlarından olan Adobe creative cloud programlarını tercih ediyoruz.

Tanıtım Materyalleri – Grafik Tasarım Neden Önemli ?

grafik tasarım nedir? nasıl yapılır ?Markanın kendisini, ürünlerini ve hizmetlerini tanıtmanın en iyi yolu broşür, dergi, afiş, insert, billboard gibi materyallerdir. Hemen hemen hepimize denk gelmiştir, yolda giderken elimize sıkıştırılan veya eve girerken kapıya sıkıştırılmış olan broşürlerin birçoğunu alıp okumadan çöpe atarız. Bu insan beyninin filtrelenmiş olduğunun bir göstergesidir. Yani beyin neyi görmek istiyorsa ona odaklanır ve diğer simgeleri görmezden gelir. İşte bu doğrultuda ekibimiz markanızı, tanıtım materyalleri ile beynin dikkat çekici ve ilgi odağı olan merkezine yönlendirecek çalışmalar yapmaktadır. Tanıtım materyallerimiz, profesyonel ekibimizce hazırlanan özel grafik tasarımlarla yenilikçi, modern, dikkat çekici ve akıcı tasarımlardan ve simgelerden oluşmaktadır.

Sürekli gelişen ve değişen bir dünyada yaşıyoruz. Her gün yeni bir marka, yeni bir ürünle tanışıyoruz. İnsanlarımız tıpkı reklamlarda olduğu gibi yenilikçi ve modern olan her şeyin peşinden koşuyor. Biz de firma olarak tanıtım materyallerimiz ile gelişen ve değişen dünyada markanızı öne çıkarmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz.



Eline sıkıştırılan broşürü okumadan atmak değil, hedefimiz broşürün görüldüğü an itibariyle okunmasını sağlamaktır.

Ayrıntılı bilgi için; https://www.barisdayak.com/kurumsal-kimlik-referanslari/

Ayrıca hizmetlerden faydalanmak için iletişime geçebilirsiniz.
https://www.barisdayak.com/iletisim/